DEODORANT STICKS, FIJN OF NIET? + WINACTIE!!

Een tijdje geleden werd ik benaderd door Exclusivelyof ik deodorant van hun wilde testen. Ik kreeg de keuze uit normale deodorant of deodorant sticks. Omdat ik nog nooit een deodorant stick geprobeerd had leek dat me wel heel interessant. Ik was er heel erg benieuwd naar en toen ik ze binnen kreeg ben ik gelijk gaan testen. Vind ik ze fijn? 
Ten eerste was het pakketje echt heel snel binnen. Helaas was de postNL niet heel handig bezig. Ze zouden binnen een bepaalde tijd op een dag komen dus op dat moment ben ik thuis gebleven. Toen ze niet kwamen binnen die tijd dacht ik dat het verplaatst zou worden naar de volgende dag. Dus ik ben gewoon mijn ding gaan doen. Toen ik alleen in de avond thuis kwam zag ik het papiertje van de postNL liggen. Ik dacht oh, ze hebben het bij de buren gebracht. Maar nee hoor, ze hadden het buiten in de prullenbak neergelegd. Ik moest helemaal in de prullenbak kruipen om hem te kunnen pakken.  THANKS POST NL * duimpje omhoog* 

Eindelijk weer binnen met het pakketje was ik heel enthousiast om hem open te maken. Dit heb ik dan ook gelijk gedaan. Ik heb 2 deodorant sticks gehad en 1 deodorant stick in gel vorm. Ik ben ze gelijk gaan testen.

De Secret invisible solid PH balanced powder fresh is de eerste die ik heb geprobeerd. Ik zal alvast even zeggen dat ik eigenlijk over geen van de producten iets negatiefs te zeggen heb.  De geur van deze deodorant stick is heel herkenbaar maar ik kan hem niet helemaal thuis brengen. Hij ruikt in ieder geval gewoon lekker fris. De bedoeling is dat je de stick een stukje omhoog draait en dan kun je hem gebruiken. Je smeert hem op de oksels en je deo zit erop. Hij smeert fijn en egaal uit. Je ziet wel een klein beetje een witte waas maar die trekt heel snel in. Het is niet zo dat er klonten vanaf komen.  De geur van de deo blijft ook erg lang zitten. Als je hem er op het begin van de dag op smeert ruik je hem aan het einde van de dag nog steeds. Natuurlijk als je gezweet hebt ruik je dan een klein beetje maar de deo geur is toch wel overheersend. 


Dit is de lady speed stick invisible dry. Van dit merk had ik al vaker iets langs zien komen maar ik dacht dat het alleen in andere landen zoals Amerika te koop was.  Ik vind de verpakking al heel leuk. Aan deze stick zit eigenlijk een beetje dezelfde geur als die van hierboven. Herkenbaar en lekker. Bij deze is het ook het zelfde met hoelang de geur blijft en de structuur ook. Ik vind ze dus eigenlijk allebei heel fijn!Dit is de Secret Fresh - Clear Gel - Pasión de Tango. Deze is mijn favoriet van alle drie. Het
is een deo gel. Hij ruikt echt heerlijk. Heel fruitig en fris. Omdat het een gel is, is het ook heel fijn om hem op te smeren. Het is ook heel erg fris voor de oksels. De geur blijf je ook zeker heel de dag ruiken. Net alsof je een lekker parfummetje hebt opgespoten. Hij gaat wel redelijk snel leeg. Zoals je ziet aan de foto, had ik hem al een paar keer getest en hij is nu op de helft. Ondanks dat zou ik het echt aanraden als je echt van die lekkere frisse geurtjes houd.

Als ik tussen deze drie producten moet kiezen over wat mijn favoriet is, is het bijna niet mogelijk. Toch ga ik kiezen, want mijn favorieten mag ik aan een van jullie weggeven. Als favorieten kies ik dan de Lady speed stick en de secret fresh clear gel. Wil jij deze nu graag winnen, dan hoef je niet heel veel te doen. Laat onder dit artikel een reactie achter dat je meedoet en vergeet vooral niet om een geldig mail adres achter te laten. Ik moet natuurlijk wel contact met je op kunnen nemen!

Voor meer soorten deodorant: kijk op Exclusively


Doe jij mee met de winactie?
Reageren kan tot 31 december

Share:

5 reacties

 1. Ik heb al zoveel goeds over deze deo gehoord/ gelezen. Ik zou hem graag willen uitproberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb deze nog niet bij ons in de winkels gezien. Ik zou het ook fijn vinden om deze te mogen proberen 👍

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ken ze niet, maar ik zou graag kennismaken en ze uitproberen.Ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Love lady speedstick! De gelvorm ken ik nog niet. Ik waag graag een kansje! Mijn mail is Sabrina at denklicht punt nl

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜