BEAUTYBOX NEWPHARMA

Ik wil ten eerste even sorry zeggen, het is al een tijdje geleden dat ik een artikel heb geplaatst. Dit komt omdat ik er eigenlijk heel weinig tijd voor heb gehad. Ik had het heel druk op school, maar vandaag heb ik voor jullie weer een nieuw artikel!  Een tijdje terug ben ik benaderd door Newpharma of ik een beautybox wilde ontvangen met daarin verzorging en beauty producten. Natuurlijk was ik daar erg in geïnteresseerd en vandaag heb ik een review van alle producten die in de box zaten.


Newpharma is een online drogisterij. Het  is de eerste Belgische online apotheek en werd opgericht in 2008, ze  verkopen meer dan 30.000 producten en voor de Belgische lezers onder ons, in België bezorgen ze de producten binnen 24 uur. 

Ik heb 7 producten ontvangen. Een paar merken zoals Eucerin en Vichy kende ik al maar met de rest van de producten was ik nog niet bekend. Nog leuker om ze te testen dus. 


Vichy Ideal Soleil smoothing after-sun milk
Dit product is zoals je aan de naam al kan zien een after sun. Hij kan gebruikt worden op je gezicht en op je lichaam. Hij beweert niet vet en niet kleverig te zijn. Natuurlijk had ik hier mijn twijfels over. Maar toen ik hem op smeerde was hij inderdaad niet vet. Het had juist een hele fijne zachte structuur waardoor hij ook heel fijn insmeert. Ook is hij niet kleverig, hij is erg snel ingetrokken. Na het intrekken maakt hij de huid ook heel zacht.

Of hij ook echt het branderige gevoel weghaalt weet ik niet zeker. Ik ben niet echt verbrand geweest dus dit heb ik nog niet kunnen testen. Maar ik ben echt te spreken over dit product. 

La Roche-Posay Respectissime Marcara Volume
Van deze mascara heb ik de mini ontvangen. Zelf vind ik dit altijd moeilijk werken. De huls is een mini maar het borsteltje is toch wel aardig op ware grote. Dit product vind ik dan ook eerlijk gezegd het minst van alle producten. Nu ligt dit ook wel aan dat het een harig borsteltje is en ik meer van de silicone harde borsteltjes ben.

Ik heb het idee dat van deze mascara mijn wimpers iets te veel aan elkaar vast gingen plakken. Nu gebeurde dit wel pas na een paar laagjes dus als jij maar 1 laagje op je wimpers smeert vind je deze mascara denk ik wel vind, maar ik die 20 laagjes nodig heeft om mijn wimpers perfect te krijgen vind hem dus niet zo fijn. 

Vichy Double glow Peel Mask
Deze leuke kleine verpakking is een gezichtsmasker. Het is de bedoeling dat je hem over heel je gezicht smeert (niet te dicht bij de ogen), hem 5 minuten laat zitten en dan weer afspoelt met water. Je mag hem 1 tot 2 keer per week gebruiken. 

Ondanks dat ik zelf erg van de sheetmaskers ben vond ik deze toch ook wel heel fijn. Er zitten kleine scrub deeltjes in, is helemaal niet plakkerig als je hem opsmeert en hij geeft een lekker verfrissend gevoel als hij op je gezicht zit. Nadat ik hem er had afgehaald was mijn gezicht lekker zacht. Heerlijk gevoel!

Topicrem Sensetive skin gentle scrub Face & Body
Ten eerste, hoe leuk is deze verpakking. Ik hou van roze dus de verpakking deed het al helemaal voor mij. De scrub zelf is naar mijn mening wel net zo als andere scrubs. Hij zorgt ervoor dat mijn huid lekker zacht word. Wat ik wel nog extra leuk vind aan deze scrub is dat er roze scrub deeltjes in zitten.

Eau Thermale Avéne thermal spring water
Dit product is het meest ideale product voor in de zomer. Je kan hem gebruiken voor zo vel verschillende dingen. Zo kun je hem onder andere gebruiken voor irritaties op de huid, scheer irritaties, na het scheren, om je make-up te setten, en na het sporten  Ik heb hem gebruikt als soort fixing spray voor als ik mijn make-up op heb. Over dit product heb ik niets negatiefs te zeggen. Het was een heel fijn product. Zo fijn dat hij nu al helemaal leeg is!

Eucerin Dematoclean Micellaire reinigingslotion 
Voorheen gebruikte ik altijd een ander product om mijn make-up mee af te halen. Maar nu ik deze gebruikt heb wil ik eigenlijk niet anders meer. Je hebt helemaal niet veel product nodig en hij verwijderd snel je make-up of gewoon de viezigheid van je gezicht. In dit product zit geen parfum, alcohol, kleurstoffen en parabenen. Dit is natuurlijk fijn voor iedereen. 

La Roche-Posay Effaclar purfying foaming gel
Dit is een schuimende zuiverende gel voor een vette en gevoelige huid. Mijn huid de laatste tijd dus. Het is een fijn product. Ik weet niet of het de bedoeling was maar i heb hem gebruikt om en mijn make-up mee af te halen en om mijn gezicht te reinigen. In beide gevallen werkt hij heel goed. Na het gebruik voelt mijn gezicht heel schoon. Geen idee of dit dan echt zo is, maar het gevoel is in ieder geval aanwezig.

Ik ben heel dankbaar voor de producten en ik vind ze bijna allemaal wel erg fijn, ik gebruik ze dan ook regelmatig. Behalve het thermal Spring water dan, want die is dus al op. 

Ben je benieuwd naar de producten of naar wat Newpharma verkoopt? Neem dan zeker een kijkje op hun site!

Liefs Quinty

*Ik heb deze producten ontvangen voor review, dit beïnvloed mijn mening niet

Share:

0 reacties

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜