Trend voor aan de wand: de wereldkaart

Een nieuwe interieurtrend die ik de laatste tijd veel voorbij zien komen op onder andere Instagram, is de wereldkaart. Wereldkaarten zijn er in allerlei soorten en maten en in verschillende materialen. Ik heb eens rondgekeken online en zag al snel dat er voor elke inrichting wel een wereldkaart in bijpassende stijl te vinden is. Lijkt mij heerlijk om met zulke wanddecoratie heerlijk weg te dromen over je volgende reis! Lijkt zo’n hippe wanddecoratie jou ook wel wat? Lees dan snel verder en doe inspiratie op over de vele verschillende soorten wereldkaarten.Unieke wereldkaarten
Een wereldkaart heb je in heel veel verschillende ontwerpen. Een van die soorten is een wereldkaart voor kinderen. Een wereldkaart voor kinderen vind ik zo leuk en leerzaam voor die kleintjes! Veel wereldkaarten, bijvoorbeeld die van Wereldkaarten.nl, hebben een vrolijk ontwerp en zijn voor kinderen de perfecte manier om meer te leren over de wereld waarin ze leven. Door de leuke plaatjes trekt de wereldkaart ook meteen de aandacht! Een wereldkaart met ontwerp voor kinderen is dan ook de perfecte wanddecoratie voor op de kinderkamer. Stel je eens voor hoe schattig ‘ie boven de wieg zou staan of hoe leerzaam en leuk zo’n kaart zou zijn voor kleuters?De verschillende materialen
Een wereldkaart kan daarnaast op verschillende materialen afgedrukt worden. Denk bijvoorbeeld aan canvas, hout, poster papier, aluminium of glas. Elk van deze materialen heeft een eigen karakter. Glas is bijvoorbeeld modern en strak, terwijl hout een landelijke uitstraling heeft. Een wereldkaart op aluminium is daarentegen juist lekker industrieel. Door het materiaal te kiezen dat bij jouw stijl past zal de wereldkaart perfect tot z’n recht komen in je interieur! Ik heb zelf voor een canvas wereldkaart gekozen met een wat rustigere print. Deze prachtige wereldkaart met een wat oude uitstraling. Ik had wat rond zitten kijken op de site en deze ving eigenlijk gelijk mijn oog. Ik vind hem zo gaaf. Hij is erg mooi, best speciaal maar past denk ik overal wel bij! Hij is ook echt wel erg gedetailleerd met veel plaatsnamen/landnamen..


Wat vind jij van mijn wereldkaart? Ik ben echt helemaal fan van deze interieurtrend! Liefs Quinty Ik ontving dit product in samenwerking met wereldkaarten, dit heeft mijn mening niet beïnvloed.


Share:

0 reacties

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜