MISKOOP VAN DE MAAND


Het is alweer een tijdje geleden dat ik echt een miskoop heb gedaan. Toch heb ik er vandaag helaas weer eentje voor jullie. Toen ik dit lipproduct in de winkel zag staan en hem swatchte (hoe schrijf je dat?) op mijn hand, vond ik hem echt prachtig maar toen ik thuis kwam en heb ook echt ging testen veranderde mijn mening eigenlijk meteen. Lees je mee?De lipstick komt uit de made to sparkle collectie van Essence en het is de kleur 02 get some sparkle on! Het zou een velvet matte metallic liquid lipstick zijn. Als ik aan velvet matte denk, denk ik aan een lipstick die wel wat opdroogt maar toch heerlijk op de lippen zit. Deze lipstick heeft dit totaal niet. Hij wordt gewoon helemaal niet droog. hij blijft heel de tijd afgeven en dit vind ik heel jammer.De kleur is een beetje rose goud achtig. Dit was ook echt grotendeels de reden dat ik hem gekocht heb, dit is mijn favo kleur en dat wilde ik wel eens proberen als lipstick. Alleen ook de kleur zelf viel tegen. Als ik hem op mijn hand swatch dan heeft hij echt een hele mooie rose gouden kleur maar als ik hem dan op mijn lippen doe dan is heeft hij klontjes en ik krijg hem echt gewoon  niet egaal. Allemaal donkere stukken er door heen.


Ik vind het zo jammer dat het een miskoop is. Ik had er veel van verwacht en was toen ik hem kocht echt helemaal excited. Altijd zo jammer als iets zo tegen valt! Ik zou hem dus helemaal niet aanraden. Volgens mij is hij nu niet meer te koop maar toch, hij is het niet waard. Zo jammer!!

Wat was jullie laatste miskoop?


Share:

4 reacties

 1. Wat jammer, want dit had zo mooi kunnen zijn een metallic lipstick.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de kleur er wel heel gaaf uitzien! Wel jammer dat hij af geeft en dat je hem niet egaal op je lippen krijgt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik stond laatst op het punt om hem mee te nemen, ben super blij dat ik dat niet gedaan heb. Wat zonde, het had zo mooi kunnen zijn. Essence, step up your game!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kleur. Alleen jammer van de klontjes.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜