HEMA CONTOURING FACE POWDER COLD


Het heeft me zo lang geduurd voordat ik eindelijk de perfecte bronzer heb kunnen vinden voor mijn huidtoon. Maar ik heb hem gevonden! Ik zag deze bronzer van de Hema langs komen bij Holland´s Next Top Model en ik wilde hem hebben. Hij zag er zo mooi uit. Vandaag heb ik een review voor jullie.
Ik heb voor de koele tint gekozen. Eigenlijk heb ik een warme huidtoon maar ik heb al vaker warme bronzers gehad en dat werkte gewoon niet voor mij. Daarom heb ik het deze keer maar gewaagd op de koele toon. Hij is echt een prachtige kleur voor mij.

De  bronzer zit samen met een highlighter in een doosje. Om heel eerlijk te zijn heb ik de highlighter wel getest maar nog niet vaak gebruikt. Ik gebruik op dit moment heel veel mijn MAC highlighter. Toch is de highlighter echt wel heel mooi. Toen ik hem had gekocht dacht ik eigenlijk dat het een matte highlighter was om bijvoorbeeld de concealer mee af te poederen maar dat was niet zo. Hij geeft een hele mooie en subtiele glansDe bronzer heeft dus een koele toon. Hij is als je hem zo in het doosje ziet zitten best wel donker. Dit is op de huid niet echt zo. Als je natuurlijk te veel op je kwast doet dan krijg je wel een donkere plek natuurlijk maar hij blend heel goed uit. Je kunt hem zo goed nog corrigeren. Dat vind ik echt een plus punt. Het gebeurt mij best wel vaak dat ik uit haast iets te enthousiast ben en dan weer te veel pak. Dit kan ik dus weer heel makkelijk verhelpen. De bronzer geeft een hele natuurlijke contour.


Ik ben heel erg tevreden over dit product. Hij is echt perfect voor mij, en hij is nog lekker budget ook. Ik gebruik hem elke dag en ik zie mezelf niet zo snel meer veranderen naar een ander product haha. Dit is gewoon de perfecte bronzer. Ik ben echt heel positief hierover. Als je nog de perfecte bronzer zoekt kan ik deze dan ook echt aanraden!

Deze Contouring Face Powder is te koop bij de Hema voor €6,-


Wat is jullie favoriete bronzer?

Share:

4 reacties

 1. Klinkt als een fijn product, moet zeggen dat ik vrij weinig bij de Hema kom. Mijn favoriete bronzer is op het moment van Les couleurs de Noir in de kleur Brunettes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn dat je een goede gevonden hebt! Ik koop echt nooit iets bij de hema eerlijk gezegd maar ik heb dan ook echt wel gewoon mijn favo producten op dit moment; waar ik niet zo snel meer van af wijk!

  lieeefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te lezen! Toen ik wat jonger was kocht ik altijd dure foundations en toen stapte ik een keer over op die van de Hema. Dit beviel mij prima en net zoals jouw artikel blijkt maar weer dat budget producten net zo fijn kunnen zijn als dure merken! :)

  Keep on going.

  Liefs
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er super goed uit! Wat een fijne review heb je geschreven <3

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜