DE LEUKSTE KERSTFILMS OP NETFLIX


Ik hou echt van kerst. Ik heb dan ook op mijn slaapkamer al meer dan een week mijn kerstboom staan. Het liefst had ik gehad dat hij nu ook al in de huiskamer stond maar mama wil dat niet haha. Als het goed is gaan we hem zaterdag eindelijk zetten. Ik luister al een paar weken kerstmuziek en daar wordt ik heel vrolijk van. Iets waar ik ook erg vrolijk van wordt zijn kerstfilms. Sinds kort heb ik Netflix en hierop staan een paar erg leuke kerstfilms die ik graag met jullie wil delen!
A Christmas prince
"Kerst begint vroeg voor een ambitieuze journaliste uit New York die naar Oost-Europa wordt gestuurd om daar een koninklijk evenement vast te leggen. Ze komt er namelijk voor een scoop over een knappe prins die op het punt staat koning te worden. Daar krijgt ze al snel te maken met de koninklijke familie en blijkt dat er wel eens meer in de lucht kan hangen dan alleen een journalistiek verslag"

Toen ik het plaatje van de films voor het eerst zag leek de film me helemaal niets. Ik vond het lijken dat de prince te oud was en dat is voor mij in films een afknapper haha. Ik moet me er wel in kunnen inleven natuurlijk. Maar toen ik de trailer keek was ik verkocht. Het is zo'n leuke film, lekker romantisch, daar hou ik van.  Het is wel echt zo'n typische kerstfilm maar hij kijkt zo lekker weg! 
Merry Kissmas
"Terwijl haar relatie in een dip zit, komt Kayla vast te zitten in een lift met de charmante Dustin. De vonken spatten er van af, maar nadien probeert haar vriend de brokken weer te lijmen. Kayla weet niet wat ze moet doen: haar relatie redden of een nieuwe liefde een kans geven "

De mannelijke acteur doet het al helemaal voor deze film. Wat een knapperd haha. Met hem wil ik ook wel in de lift vast komen te zitten. Deze film is ook heel erg leuk. Het verhaal over dat Kayla in een relatie zit maar dan eigenlijk 'vreemd'' gaat is natuurlijk niet helemaal goed maar in deze film werkt het. The spirit of Christmas
"Advocate Kate ontfermt zich over de verkoop van een oude herberg waarvan de eigenaar is overleden. Ze krijgt de herberg echter niet verkocht aangezien de geest van de in 1920 overleden Daniel er nog steeds huist. Om de geest weg te krijgen moet Kate hem helpen de zaak van zijn moord op te lossen."

Weer zo'n knappe vent, waar zijn die knappe mannen in Nederland toch. De film gaat dus over een geest. Het is dus een beetje een fantasie film want ja, hoe krijg je nu een geest op film :). Maar het verhaal is gewoon weer super leuk om te zien. Eigenlijk zijn al deze films romantische films en dat is mijn favoriete filmsoort. Ik heb dan eigenlijk over alle films wel een beetje het zelfde te zeggen. Gewoon kei leuk!How Sarah got her wings
"Net voor kerst heeft Sarah Fitzpatrick een zwaar ongeval. Wanneer ze voor de hemelpoort staat, is ze geschokt wanneer haar naam niet op de lijst staat van de personen die binnen mogen. Sarah krijgt de kans om terug te keren naar de aarde en daar een goede daad te verrichten. Met nog twaalf dagen te gaan tot Kerstmis probeert Sarah er alles aan te doen om haar plekje in de hemel te verzekeren. "

Nou weer een film over iemand die eigenlijk al dood is, nouja, ze is bijna een engel. Het is weer een erg leuke film alleen toen ik aan de film begon dacht ik dat het een bepaald einde ging hebben maar ik had het helemaal mis. Het einde is echt onverwacht, bereid je er maar alvast op voor. Wel heel leuk hoor! haha


A dogwalker's Christmas tale
"De verwende Luce Lockhart moet een moeilijke beslissing nemen als een knappe, nieuwe vriend haar hulp vraagt om een hondenpark te beschermen tegen haar rijke werkgever. De aantrekkelijke Dean is de jongeman die haar medewerking vraagt. Maar Luce moet eerst met zichzelf in het reine zien te komen. Want wat is de ware betekenis van kerstmis eigenlijk? "

Deze film was ook leuk alleen aan de ene kant misschien een beetje te goed.. Behalve het acteren dan  Dat vind ik het enige minpuntje aan deze film. De hoofdrol speelster vind ik niet zo'n leuke actrice omdat ik had niet zo goed vind kunnen acteren maarja, meningen verschillen natuurlijk. Ondanks dat is hij ook weer erg leuk, een echte feel-good film


Ik hoop dat jullie nu zin hebben gekregen om deze kerstfilms te gaan kijken. Het zijn allemaal echt hele leuke films en je zult er zeker geen spijt van krijgen als je ze gaat kijken. Laat het me maar weten als je er een hebt gezien en wat jij er nu van vond, daar ben ik wel beniwued naar!

Wat is jou favoriete kerstflim?


Share:

3 reacties

 1. Ik had deze tips echt nodig! Ik heb alleen the spirit of christmas gezien en die vond ik ook leuk.

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. A Christmas prince en How Sarah got her wings heb ik al gezien. De andere twee ga ik snel kijken haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. DIE CHRISTMAS PRINCE FILM WAS ZOOOOO LEUK; we need more of those!!!

  Xxxx

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜