BLACK FRIDAY SHOPLOG

Afgelopen vrijdag was het black-Friday. Dit is eigenlijk iets wat vanuit Amerika naar Nederland is overgewaaid. Black Friday is een dag met korting, veel korting. Tegenwoordig doen er heel veel bedrijven mee omdat het echt wel populair is geworden. Nu hadden ook veel winkels de black Friday verlengd als een black Friday weekend. Ik heb dan ook de meeste spullen gekocht op zondag haha. Toch leuk zo´n korting weekend. Vandaag deel ik alles wat ik heb gekocht, kijk je mee?Ten eerste was ik bij de Etos. Van deze actie weet ik niet zeker of hij bij de black Friday korting hoorde maar het was het weekend van black Friday en ze hadden korting. Ik had een nieuwe primer nodig en een nieuwe fixing spray. Ik wilde eigenlijk de fixingspray van MAC die ik op het moment ook al gebruik alleen mama had me overgehaald om toch deze van de Etos te kopen om te proberen. Het was 2e product halve prijs. Voor beide producten heb ik ongeveer 13 euro betaald. De precieze prijzen weet ik niet meer want de bonnetjes heb ik allemaal natuurlijk kwijt gemaakt.

Dan heb ik ook een bestelling geplaatst op Douglas. Normaal gesproken is NYX uitgesloten van de korting maar deze black Friday had hij zijn eigen korting namelijk 20 procent korting op het hele assortiment. Ik hou van de soft matte lipcreams en ik had er een die op was en die ik dus sowieso nieuw wilde, de kleur Londonn, toen zag ik ook nog eens het setje liggen met de kleuren Berlijn, Cannes en Abu Dhabi. Toen werd ik ook nog eens verliefd op de kleur Rome en toen zat voor mijn idee mijn mandje vol en ben ik maar snel gaan betalen haha. Voor deze producten bij elkaar heb ik 24,23 euro betaald.


Bij de Kruidvat was de actie 1+1 gratis op alle make up. Hier ben ik ook wel even los gegaan. Ten eerste heb ik van Essence de make me glow liquid highlighter gekocht, hier was ik al langer nieuwsgierig naar. Toen ging ik naar het catrice vak en hier zag ik de instant lipstick mattifier en ik werd hier zo benieuwd naar dat ik deze ook maar heb gepakt. Toen zag ik nog 2 matte lip creams staan, ook producten die ik al langer wilde proberen. Hier heb ik mooie kleuren van uitgekozen en dat vond ik op het moment genoeg. Tot we langs het Rimmel rek liepen en ik daar de stay matte liquid lip colour zag staan. Hier had ik er al een van die ik heel fijn vind. Nu dacht ik 1+1 gratis dus dan waren ze dacht ik maar 3,5 euro per stuk. Deze heb ik dus ook maar in mijn mandje gelegd.
Voor deze producten bij elkaar heb ik ongeveer 15 euro betaald

Mijn laatste bestelling was bij de H&M. Ik had nog een cadeau kaart liggen en ook de H&M deed mee aan de black Friday met 20% korting op alles. Ik zocht een leuke sweater uit. Vooral de kleur vind ik heel mooi. Met de sweater zat ik net niet op het bedrag van de cadeau kaart en om er nu een of twee euro op te items staan ss ook weer zoiets. Daarom heb nik dit prachtige kettinkje erbij gezocht. Ik vind hem echt heel mooi. Voor beide items heb ik maar 1,56 euro hoeven te betalen. Ik had wel nog een cadeaukaart voor 12,50 euro

Dit is een product die ik niet zelf heb gekocht maar heb gekregen van een klasgenootje. Je kreeg bij MAC bij besteding vanaf 40 euro een gratis lipstick erbij ter waarde van 22 euro. Dat was deze beauty. Ik ben er heel blij mee en vind het heel lief dat ze aan mij gedacht had. Dankjewel!

Hebben jullie veel black Friday aankopen gedaan?

Share:

4 reacties

 1. Leuke items heb je geshopt! Vind het kettinkje heel leuk, ik ben ook opzoek naar zoiets.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke aankopen zeg! Ik denk dat je er veel plezier van zult hebben! Dat kettinkje is zoooo cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke aankopen ♥! En vooral die ketting, love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke aankopen zeg! De Stay Matte van Rimmel vind ik zo fijn, ik heb zelf ook de felrode!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜