URBAN DECAY VICE LIQUID LIPSTICK IN NAKED

Urban Decay, een merk die nog niet zo heel lang populair is bij mij. Maar sinds ik al meerder producten hiervan heb aangeschaft ga ik er zo van houden! Op dit moment heb ik 1 highlighter, 3 lipsticks en 1 liquid lipstick. Over deze liquid lipstick genaamd Naked gaat mijn artikel van vandaag. Normaal gesproken draag ik niet echt liquid lipsticks. Op het begin ben ik er blij mee maar daarna merk ik dat ze plakken en raar vervagen. Deze heb ik nu ongeveer een maand, tijd genoeg gehad om hem goed voor jullie te testen. Valt deze net zo tegen als de andere liquid lipsticks of veranderd deze lipstick mijn mening?

Laten we beginnen met de verpakking:
De lipstick is van de vice collectie, dit zie je ook op de verpakking staan. Het is een lekker kleurrijke verpakking. Het is een gewoon kartonnen doosje maar de opdruk maakt hem toch erg leuk. De eerste keer toen ik de lipstick eruit haalde schrok ik een beetje van de grootte van de dop en het kleine deel met echt lipstick erin. Nu na een tijdje gebruiken ben ik hem eigenlijk alleen fijn gaan vinden. Doordat hij zo'n grote dop heeft, kun je hem makkelijk vast pakken en daardoor ook erg makkelijk aanbrengen. De huls zelf vind ik echt prachtig. Hij heeft een wat duurdere uitstraling.

Het is een zachte roze, nude kleur. Dit is ook waar ik om gevraagd had, deze lipstick heb ik gehad voor mijn verjaardag van mijn zus. Ik vind de kleur erg mooi. Het is echt een zachte, lieve kleur waarvan ik denk dat hij iedereen wel zou staan.

Als je de lipstick op je lippen doet voelt hij best nat aan. Hij is ook erg vloeibaar. Ik vind dit fijn, ik kan hem erg goed aanbrengen. Na een paar seconden op de lippen voel je hem al wat opdrogen. Als hij volledig is opgedroogd wordt hij mat. Toch zit hij erg lekker op de lippen. Het is dan ook een comfort matte lipstick.  Doordat het een matte lipstick is, is de houdbaarheid op de lippen ook erg lang. Hij blijft bij mij zeker 5 uur mooi zitten voordat ik hem moet bijwerken. Hij vervaagd ook geleidelijk. Dit is fijn omdat je dan niet alleen nog een rand op je lippen hebt staan. Daar heb ik namelijk een hekel aan.

Hier zie je de lipstick op mijn lippen. Ik ben zo blij met deze lipstick. Het is een goede everyday kleur en hij zit lekker op mijn lippen. Deze liquid lipstick is helemaal niet zoals de andere. Je voelt hem echt nauwelijks zitten en hij plakt niet, wat voor mij echt al een plus is. Ik kan deze liquid lipstick zeker aanraden!

Hij is te koop bij verschillende verkooppunten voor €19,50


Wat vinden jullie van deze liquid lipstick?

Share:

3 reacties

  1. Wat een mooie kleur lipstick ♥ Hij staat jou ook super mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Waauuuwww!! Ik wil ook echt een keer een Urban Decay lipstick!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een super tof kleurtje zeg! Ik ben heel erg benieuwd naar de kwaliteit van deze liquid lipsticks, heb er zelf nog geen een van UD gehad.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜