URBAN DECAY NAKED ILLUMINATED SHIMMERING POWDER FOR FACE AND BODY IN LUMINOUS

 Toen bij ons de Hudson´s bay kwam in de stad was de Urban Decay winkel wel erg dichtbij. Dit was voor mij de reden om voor de eerste keer (zelf) een product te kopen van dit merk. Het eerste wat ik kocht was een lipstick en toen wilde ik meer. Ik besloot deze highlighter te kopen! Lees je mee?

De highlighter komt in een mooi kartonnen doosje. De hele verpakking is bedekt met glitters en daarom voelt hij high-end. Dit mag ook wel voor de prijs.  De deksel gaat dicht met een magneetje. Dit is een stevig magneetje wat natuurlijk ideaal is. Als je de deksel openmaakt zie je de baked highlighter. De binnenkant van het doosje is bedrukt met marble. Ook erg mooi.

De highlighter kun je op twee verschillende plekken open doen. Als je het bovenste vakje opent krijg je dus de highlighter en als je dan het onderste vakje opent heb je een leuk klein kwastje om de highlighter mee aan te brengen.

 De highlighter heeft een hele mooie lichte champagne kleur. Als je de kleur alleen al ziet is hij erg mooi. Helaas duurt het wel even voordat je volledig pigment krijgt. De highlighter is erg hard en ook best scherp (als ik het zo moet uitleggen). Er moet echt wel een paar keer over worden gewreven worden voor dat hij ook de mooie kleur op de jukbenen geeft. Dit is jammer omdat je dan wel al product verspilt eigenlijk.

Hier zie je de highlighter op mijn jukbeen. Je ziet een subtiele glow. Dit vind ik erg mooi. Ik ben erg tevreden over deze highlighter. Het enige minpuntje is dat je wel echt moet opletten dat je niet te enthousiast bent met de highlighter. Als je te veel gebruikt dan komt letterlijk heel je gezicht onder de glitters. Die zitten er namelijk ook erg veel in.

Ik heb hem ook al te veel gebruikt. Ik had hem opgedaan en dacht voor de badkamer spiegel dat het er mooi uitzag. Toen ging ik voor de spiegel staan op mijn kamer in de zon en leek net Edward uit Twilight. En dat moeten we niet hebben natuurlijk haha

Ik ben tevreden over deze highlighter en kan hem ook echt aanraden. Als je hem subtiel gebruikt is het echt een prachtige highlighter! Ik heb hem in Luminous naar ze hebben meerdere kleuren. Deze highlighter heb ik gekocht voor €31,50 bij de Hudson's bay in Den Bosch.

Wat vinden jullie van deze highlighter?

Share:

3 reacties

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜