OUTFIT OF THE DAY | GIRLS TOUR

Vandaag heb ik weer een leuke outfitpost voor jullie. Vorige week ben ik samen met Lieke lekker naar de duinen geweest om foto's te maken. Nou ja, lekker was het niet echt want het was ijskoud maar er zijn wel leuke foto's uitgekomen. Kijk je mee?

Hoe leuk is deze outfit. Oke mijn bonken van een benen komen er wel erg aanwezig onderuit maar ach, ik schaam me er niet voor! Het was ook helemaal geen dure outfit. Ik denk in totaal met de schoenen nog geen 50 euro! De jas en sjaal tel ik hierbij niet op want die horen niet echt bij de outfit haha.

De outfit bestaat uit:
- Trui girls tour, Coolcat
- Panty, Zeeman
- Laarsjes, Zalando
- Ringen, Primark 

Een lekkere simpele zwarte outfit die eigenlijk altijd wel kan. Oké niet als het ijskoud is, misschien met een maillot eronder in plaats van een panty!

Wat vinden jullie van mijn outfit?


Share:

0 reacties

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜