MAC EXTRA DIMENSION SKINFINISH HIGHLIGHTER IN BEAMING BLUSH

Een highlighter is iets wat in mijn dagelijkse make-up routine niet meer kan ontbreken. Ik had al meerdere highlighters van MAC maar deze zag ik liggen in de winkel en ik was meteen verliefd. Die prachtige goud/roze ondertoon, wauw!
De verpakkingen van MAC vind ik altijd erg mooi. Ze zijn allemaal een beetje in de zelfde sfeer. Allemaal erg chic. De zwarte ronde verpakking met een doorzichtige deksel waardoor de je kleur van de highlighter in dit geval goed kan zien. Als je de highlighter net hebt gekocht zit er nog een prachtig patroontje in, zoals je hierboven wel op de foto ziet. Dit patroon is na een paar keer gebruiken al wel wat vervaagd.

De highlighter heeft een goud/roze ondertoon. Dit vind ik echt prachtig. Ook vind ik dat omdat ik mijn kleur haar heb dat deze kleur er ook erg mooi bij past. Hij is gewoon echt heel mooi. Ik ben erg enthousiast over deze highlighter. Hij geeft eigenlijk precies de shine die ik hebben wil en hij geeft bij een veeg al erg veel pigment af. Hij kan ook goed opgebouwd worden voor als je een keer een avondje uit gaat bijvoorbeeld.
Hier zien jullie de highlighter op mijn jukbeen. Ik vind hem echt wauw. Ik ben blij met deze highlighter en ik gebruik hem iedere dag. Het is een wat duurdere highlighter maar je krijgt echt wel waarvoor je geld.

Wat is het trouwens weer wennen om zulke foto's van mezelf te maken. Na een half jaar geen foto's te hebben gemaakt weet ik niet meer precies hoe ik het beste op de foto sta haha. Mijn excuses alvast voor de minder mooie foto's. Ze worden vast weer mooier :)

Deze highlighter heb ik gekocht bij de Hudson's bay, bij de mac counter voor €31 euro

Wat vinden jullie van deze highlighter?


ps. onderaan mijn blog staat een pol waar je kunt invullen wat je graag zou willen zien op deze blog, ik zou het erg waarderen als jullie die in zouden vullen!

Share:

0 reacties

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜