LET'S TALK LIPSTICK BESTOND 2 JAAR, MAAR WAAR WAS IK?


Een paar dagen geleden bestond Let's talk lipstick 2 jaar. Wat een lange tijd al. Helaas heb ik al sinds Juni niet meer geblogd en daarom ga ik het dit keer niet vieren met een winactie of iets want dat vind ik oneerlijk. Want ja, eigenlijk bestaat hij dan pas echt 1,5 jaar.  Ik heb het bloggen erg gemist en ik ga ook zeker weer beginnen.Jullie weten vast wel hoe moeilijk het is om als je eenmaal uit je ritme bent van het bloggen dat het moeilijk is om weer te beginnen. Om het echt weer te doen op de dagen dat je het wilt doen. Toch ga ik het zeker proberen. Ik heb MEGA veel producten thuis liggen die ik nog moet en kan reviewen.  Ik heb er zin in en hoop jullie ook!

Ik hoop dat jullie mij wat geduld geven om weer in mijn blog ritme te komen en dan weer genieten van mijn artikels!

Vinden jullie het leuk dat ik weer ga bloggen?

Share:

2 reacties

  1. Wat leuk dat je terug gaat beginnen met bloggen! Ik snap hoe moeilijk het kan zijn om terug te beginnen, ik ben net zelf terug op een regelmatige basis beginnen bloggen.
    Liefs,
    Yara

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat je weer gaat beginnen, kijk uit naar je reviews! xx

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜