ALLES KWIJT!


Jullie zullen misschien vast wel gemerkt hebben dat ik de laatste tijd niets meer heb geplaatst. Ik vind dit zelf er jammer maar ik heb er wel een reden voor. Bereid je wel maar alvast voor, het is een erg lange reden.  Lees je mee?

Een paar weken geleden is mijn laptop plotseling kapot gegaan.  Ik was boven nog film aan het kijken, toen heb ik hem dichtgeklapt, naar beneden gelopen en plotseling ging hij niet meer aan. Op mijn laptop stond echt letterlijk alles. Alles voor school, alles voor mijn blog, foto's van vroeger en gewoon herinneringen. Ik ben dan ook iemand die met mijn domme hoofd ook geen back up heeft gemaakt want ja, het is me nog nooit overkomen dat ik alles kwijt ben geraakt dus waarom zou ik zo'n dure harde schijf kopen.

* * *

Nu was ik met mijn laptop naar de maker gegaan. Op dit moment wist ik nog niet dat ik alles kwijt was geraakt. Ik dacht, ze kunnen hem wel maken en als ik hem dan weer aan zou zetten dat ik alles dan nog zou hebben.  Ze hadden dan ook tegen mij gezegd, hij gaat naar de maker en normaal gesproken wordt hij hier eerst helemaal leeg gemaakt maar als jullie 35 euro betalen maken ze eerst een back up! Ik dacht YES, probleem opgelost. Die 35 euro zouden dan de enige kosten zijn want de rest zou nog in de garantie vallen. We hadden mijn laptop afgegeven en het zou 3 weken duren voor hij uiterlijk gemaakt zou zijn.

* * *

Ik was natuurlijk blij, ik dacht dus dat als ik hem terug zou krijgen dat alles gewoon nog op mijn laptop zou staan. Dit idee heb ik dan ook gehad voor de tijd dat mijn laptop weg was. Ik dacht ach 3 weken niet bloggen is te doen en daarna begin ik gelijk weer. Niet dus..

* * *

Toen we bericht hadden gehad dat de laptop weer gemaakt was gingen we hem gelijk ophalen. De verkoopster zocht de laptop in het magazijn en zette hem neer. Om even te laten zien dat hij het echt deed zette ze hem aan.  Toen hij aan stond zag ik eigenlijk meteen dat er iets niet klopte. Het begon al met geen achtergrond en helemaal niets op het bureaublad. Ook waren alle icoontjes van de balk af. Ik dacht echt meteen een scheldwoord in mijn hoofd om het zo maar even te zeggen. 

* * *

Ik was hem samen ophalen met mijn vader en ik zei dus tegen papa dat alles weg was. Toen heeft mijn vader tegen de verkoopster gezegd dat er een back-up gemaakt zou worden. De verkoopster wist hier niets vanaf en liep dus naar het magazijn om het daar te vragen. Naar mijn idee bleef ze veel te lang weg, zeker wel 5 minuten hebben we zitten wachten. Dit is lang want ze hoefde natuurlijk alleen te vragen naar de back-up. Toen ze terug kwam vertelde ze me dat het om de een of andere reden niet mogelijk was geweest dat ze een back up maakte. Ik vond het echt onzin en omdat ze zo lang wegbleef denk ik dat ze het gewoon vergeten zijn...  Ik vind het ook wel heel vervelend dat ze dat pas zeggen als we hem terug krijgen terwijl ze het al wisten voor ze hem verstuurde naar de andere makers.  Ik zal niet zeggen over welke winkel het gaat maar dankjewel, door half jullie schuld ben ik nu alles kwijt

' Maar Quinty waarom heb je nu al zo'n lange tijd niet meer geblogd'

Nou op mijn laptop stonden dus nog alle product foto's die ik gemaakt had en ook heel veel ideeën die ik had voor deze blog. Doordat alles weg was, was mijn zin eigenlijk ook een beetje weg. Nouja, niet echt een beetje gewoon helemaal. Om al die foto's weer opnieuw te maken zou ik al echt een hele lange tijd bezig zijn en ik had ook veel ideeën in een bestandje staan, als ik dan een idee kreeg dan schreef ik die op voor ik hem vergat. Nu weet ik die dus ook allemaal niet meer echt...

* * *

Nu zullen er vast een paar van jullie denken, ach eigenschuld dikke bult. Dat is het misschien ook wel een beetje maar toch. Ik wilde jullie dit even laten weten omdat ik dus wel echt een reden heb dat ik nu al zo'n mega lange tijd niet meer heb geblogd.  Ik wil ook echt wel weer gaan bloggen, en dat ga ik ook zeker doen. Wanneer weet ik nog niet precies maar ik mis het wel echt haha

* * *

Nouja, ik hoop dat jullie me kunnen vergeven haha en er komen dus snel wel weer artikels online!

LOVE QUINTY

Share:

4 reacties

 1. Dat is erg zeg! ik zou daar compleet van in paniek raken. Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohhh wat balen zeg (en dat is nog zacht uitgedrukt haha)! Ik heb dat wel eens meegemaakt met een externe harde schijf, ging ook zomaar kapot en ik was alles kwijt. Net alsof je wereld even in elkaar stort :')

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat super kut, lijkt me echt super erg! Ik werk vanuit mijn hardeschijf aan mijn blog; juist om deze reden. Maar als de harde schijf dan een keer kapot gaat ben ik ook echt hard de sjaak. Dus ik denk dat dit iedereen wel eens kan overkomen!

  Komop girl! Je kan het!

  Liefs! X

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜