THE SLEEP TAG


Tijd voor een tag! Ik hou van slapen, ik slaap het liefste ieder moment van de dag en daarom vond ik the sleep tag een perfecte tag voor mij om in te vullen. Dit heb ik dan ook met alle liefde en plezier voor jullie gedaan. Hopelijk lezen jullie hem met net zo veel plezier!

1. Hoe laat ga je meestal naar bed?
Ik ga meestal rond een uur of half 11/ 11 uur naar boven en dan moet ik eigenlijk nog alles doen. Ik moet dan nog mijn make-up afhalen en lenzen uitdoen enz. Met muziek op gaat dit lekker langzaam natuurlijk. Ik lig denk ik rond 12 uur met mijn ogen dicht haha.

2. Wat is jouw vaste ritueel voor het slapen gaan?
Ik moet echt nog even iets op mijn telefoon doen, iets van een spelletje ofzo. Zonder dat ik dit doe kan ik niet slapen. Al zeggen ze juist meestal dat je niet goed kan slapen als je juist op je telefoon hebt gezeten.

3. Wat doe je als je niet kunt slapen?
Ligt eraan, als ik de dag erna gewoon naar school moet blijf ik gewoon lekker met mijn ogen dicht liggen. Als ik de dag erna vrij ben ga ik gewoon even een film ofzo kijken. Nu moet ik wel zeggen dat dit me eigenlijk bijna nooit overkomt. Niet meer in ieder geval. Vroeger wel heel veel!

4. Wat is je favoriete slaaphouding?
Als je van die foto's op Facebook ziet van de houding waarin een meisje meestal slaapt, zo half op de buik met een been omhoog getrokken, zo dus.

5. Waarvoor mag je jou altijd wakker maken?
DE EFTELING! :D

6. Hoe laat gaat je wekker ’s ochtends?
Mijn eerste wekker gaat om 06:40 en mijn 2e om 06:45, dan mag ik van mezelf nog even op mijn telefoon Facebook ofzo, maar wel echt maar tot 06:50 anders heb ik niet genoeg tijd en mis ik mijn bus. Of dan skip ik gewoon mijn ontbijt.

7. Snoozen of direct opstaan
Ik hou niet van snoozen, meerdere wekkers zetten wel maar niet dat ik 10x kan snoozen voor ik mijn bed uit kom en ik uiteindelijk een uur te laat aan kom op school. Maar direct opstaan is ook niet echt iets voor mij

8. Slaap je uit in het weekend?
Als ik niet hoef te werken wel. Maar ook niet zo lang als ik eigenlijk zou willen. Zondag's maximaal tot half 11 want ik ga iedere zondag met mama naar de stad en dan moeten we er wel zijn met lunchtijd natuurlijk!9. Welke rare dingen doe je in je slaap?
Al sla je me dood, ik slaap op dat moment dus dat weet ik niet... Duhh

10. Hoeveel kussens liggen er in je bed?
Ik heb 2 grote kussens. Maar nog niet heel lang haha, ik had eerst 1 kussen maar nu heb ik eindelijk 2 kussens slaap ik er eigenlijk tussen

11. Wat heb je aan in bed?
Een hemd en een onderbroek. Heel soms sokken en als het heel koud is in mijn joggingsbroek

12. Slaap je met sokken aan?
Af en toe

13. Hoe groot is jouw bed?
Ik heb een twijfelaar bed. Tussen de 1 en 2 persoonsbed in

14. Als ik ’s ochtends wakker word, is het eerste wat ik doe…
Mijn telefoon pakken en zo even op social media kijken

15. Droom je elke nacht?
Ik weet dat je iedere nacht droomt maar ik kan niet altijd alles herinneren

16. Welke droom of nachtmerrie kun je goed herinneren?
Ik heb een nachtmerrie van vroeger die ik goed kan herinneren. Ik heb hem dan ook vaker dan 1 keer gehad. Toen lag ik nog samen met mijn zus in een stapelbed en ik lag op het onderste bed. Ik dacht dat ik nog wakker was maar helaas. Ik lag met mijn hoofd naar de muur toe en opeens door het kleine stukje tussen het bed en de muur komt opeens een hand naar boven en toen een heel klein maar heel eng gezicht, nouja, toen vond ik het heel erg eng.  Dan sprong ik mijn bed uit en maakte ik de kamer duur open en dan stond er iemand in helemaal pik zwarte kleren dan ik het gezicht niet kon zien. Ik wilde schreeuwen maar er kwam geen geluid uit en ik wilde wegrennen maar ik zat vast. En dan werd ik eigenlijk wakker.  Het is echt al jaren geleden dat ik deze droom heb gehad maar hij hangt me nog zo bij, ik vond het zo eng en dan had ik die droom dus meerdere keren.


Houden jullie ook zo van slapen?

Share:

1 reacties

  1. Oh vervelend als je zo'n nare droom meerdere keren hebt gehad! Dat klinkt wel herkenbaar maar ik droomde dan vaak over dat er een inbreker zomaar in huis stond en heel gemeen was (wat hij precies deed weet ik niet meer, is al zo lang geleden).
    Je hebt de tag verder leuk ingevuld! Slapen is fijn maar ik vind het meestal ook wel een beetje zonde van de dag :')

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜