MY WEEK IN PICTURES #2

Vandaag is het alweer tijd voor mijn nieuwe week in pictures. Vandaag heb ik gelukkig wel wat meer foto's dan vorige week. Deze week kwam eindelijk een pakketje binnen waar ik erg lang op had gewacht, kwamen en simulanten op school en het is natuurlijk Pasen. Kijken jullie mee?


Maandag:
Vandaag ging ik naar school maar dat was niet zo interessant. Oke, voor mij natuurlijk wel interessant maar voor jullie iets minder. In de avond had ik alweer de laatste aflevering gekeken van 13 reasons why. Ik heb er echt een paar dagen over gedaan en wauw! wat een gave serie hé. Als je hem nog niet aan het kijken bent gelijk doen. Het is misschien raar om te zeggen dat het een leuke serie was maar speciaal in ieder geval!

Dinsdag
Vandaag is eindelijk mijn pakketje binnen gekomen van TAMbeauty. Ik heb hier echt lang op moeten wachten, zo'n 23 dagen. Op de site stond dat het er sneller zou zijn maar helaas. De producten zijn wel echt heel mooi en de prijzen waren ook best goedkoop alleen de verzendtijd is toch echt een reden dat ik er denk ik niet meer ga bestellen. Over mijn bestelling zelf komt binnenkort een shoplog online!

Woensdag heb ik niets gedaan behalve naar school gaan en werken

Donderdag
Vandaag was een erg spannende dag. Op school kwamen er in de praktijk lessen simulanten. Ik doe de opleiding verzorgende IG dus het waren vrouwen en een man die dan deden alsof er iets met ze was en wij moesten dan allemaal handelingen uitvoeren bij hun. We kregen eerst een casus waarin stond dat de simulant afasie en een halfzijdige verlamming had. We moesten de laken en kussenhoes verschonen. De broek of shirt verschonen. Hartslag tellen en bloeddruk meten. Nu deden de mensen wel alsof natuurlijk maar het was wel echt heel echt. Het leek echt alsof ze verlamd waren en ze konden niet echt normaal praten. Mijn simulant zei wel dat ik het goed had gedaan, ze voelde zich op haar gemak en ondanks dat ze zelf deed alsof ze niet op woorden kon komen, begreep ik wel wat ze bedoelde. Het was truowens wel heel apart dat ze eerst helemaal in hun rol zaten en toen zei de leraar dat we klaar waren en dat ze toen rechtop gingen zitten en normaal konden praten! Het was erg spannend maar toch wel leerzaam.  In de avond ben ik weer gezellig met Lieke naar buiten geweest. Het was erg koud maar zoals gewoonlijk erg leuk!

Vrijdag
Vandaag was het goede vrijdag en was ik dus vrij. Ik was eigenlijk van plan om veel te gaan doen maar daar is helemaal niets van gebeurd. Ik heb eigenlijk alleen films en series gekeken. Ook is er alweer een telefoonhoesje van Aliexpress binnen gekomen. Ik denk dat ik er nu zo'n 10 heb, misschien wel meer!

Zaterdag
Vandaag heb ik erg lang gewerkt, het was dan ook erg druk in de kapsalon. Iedereen wil er natuurlijk mooi uitzien voor de paasdagen! Na het werken ben ik gelijk naar oma gegaan, dit doen we iedere zaterdag. Ik had al een tijdje last van gezichtsverlies en toen ik bij oma aankwam werd het eigenlijk steeds erger en ik voelde de hoofdpijn al opkomen dus heb ik gelijk 2 paracetamol gepakt. Deze hebben helaas helemaal niet geholpen en ik was bij oma op een slaapkamer gaan liggen alleen om de een of andere reden ging de hoofdpijn echt niet over, geen drukpunten die hielpen. Uiteindelijk ben ik toch even in slaap gevallen en toen ik wakker werd was het wel een beetje over. Ik moet zeggen dat hij nu ik dit typ nog steeds achter in mijn hoofd voel zoemen, het doet nog steeds een beetje pijn

Zondag
Vandaag was het eerste paasdag. We gingen bij de drie linden ontbijten met de hele familie van mama's kant. Eigenlijk wilde we gaan wandelen maar het begon steeds hart te regenen dus daar is het niet van gekomen. Uiteindelijk zijn we nog even naar mijn tante gegaan om daar nog iets te drinken. In de avond hebben we lekker chinees gehaald. Ook heb ik mijn zus en 2 van haar vrienden geknipt. Beide vrienden hadden heel lang haar, nu niet meer :)










Wat hebben jullie deze week gedaan?

Share:

1 reacties

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜