MY WEEK IN PICTURES 1#


Ik zie heel veel 'my week in pictures' of iets wat daar op lijkt langs komen op andere blogs en het lijkt mij leuk om dit zelf ook te doen. Dit was ik al eerder van plan maar ik heb niet zo'n interessant leven en doe niet heel veel dus dacht dat het me toch niet zou lukken, toch ga ik het proberen! Vandaag mijn aller eerste My week in pictures!

Maandag: 
Nou dit begint al goed. Maandag heb ik niet echt iets belangrijks gedaan. Ik was lekker vroeg uit van school, altijd fijn toch! Ook kreeg in de middag eindelijk mijn pakketje van de H&M binnen waar ik best wel lang op had gewacht. Er zaten 2 bikini's in die allebei weer gelijk terug gestuurd zijn. Ze waren erg raar, de pasvorm was ook best apart

Dinsdag:
Dinsdag ben ik overdag gewoon naar school geweest. In de avond ben ik gezellig met Lieke naar de maas geweest. Lekker in het ondergaande zonnetje zitten met een blikje cola light (jaa suikerloos natuurlijk). We hebben zoals gewoonlijk weer lekker veel gelachen!


Woensdag:
Vandaag ben ik ook weer naar school geweest, na school lekker serie gekeken. Ik ben weer helemaal verslaafd aan Desperate Housewives. Ik ben nu denk ik 3 weken bezig met het kijken en ik ben nu alweer bij het laatste seizoen. :(  Weten jullie nog leuke series? In de avond heb ik lekker gewerkt in de kapsalon.

Donderdag:
Vandaag was mijn maand zonder suiker alweer afgelopen! Het is zo voorbij gevolgen. Echt niet normaal. Ik had echt verwacht dat het moeilijker zou zijn maar het viel echt mee. Ben je benieuwd? Mijn vorige artikel heb ik helemaal geschreven over mijn maand zonder suiker!


Vrijdag:
Vandaag had ik ook weer gewoon een dag op school. We hadden we een lunch met de cliënten van kroon. Die zitten bij ons op school en dat zijn eigenlijk allemaal geestelijk gehandicapten mensen volgens mij. We hadden een lunch verzorgd en hadden per 2 tallen een t-shirt gemaakt voor een van de cliënten. Ik heb zelf niet echt iets met de doelgroep maar het was wel leuk om te zien hoe blij iedereen was met de T-shirts. In de avond had ik lekker getrakteerd op friet van de friettent! YUM

Zaterdag:

Ik heb lekker gewerkt en eigenlijk voor de rest niet veel gedaan. Ik was de middag en avond zo goed als alleen thuis dus ik hem lekker veel series en films gekeken, pizza gegeten en dat allemaal lekker onder mijn deken in de bank! Wel kon ik niet slapen van de pijn in mijn knie. Ik moet echt naar de huisarts alleen ik weet niet, ik ben een beetje bang dat ze niets kunnen vinden en er dus ook geen oplossing voor is! Ik heb trouwens de film 'the space between us' gekeken. Het was een erg mooie film.
Zondag:
Vandaag heb ik lekker uitgeslapen en daarna ben ik samen met mama naar de Drunese Duinen geweest. Het was echt heerlijk weer dus we hebben een klein stukje gelopen, in het zand gezeten en toen op het terras neergeploft. We hebben beide een lekker broodje Carpaccio op en ik heb eindelijk weer Ice Tea gedronken. Mijn lievelingsdrinken was ik een hele maand niet gemogen heb, hier heb ik erg van genoten! Weer thuis ben ik begonnen met een nieuwe serie 'time after time'. Hij is erg leuk alleen er zijn 5 afleveringen uit en ik denk eigenlijk dat hij gecanceld is, erg  jammer want dan weet ik nu eigenlijk al dat er geen einde aan zit!


Ik ben weer aan het lijnen trouwens, dit is begonnen toen ik mijn suikerloos dieet begon. In die 4 weken ben ik 4,5 kg afgevallen waarvan de laatste week 1,5 kg!

Ik beloof trouwens volgende week VEEL meer foto's haha, anders is het natuurlijk geen my week in pictures!

Wat hebben jullie gedaan deze week?


Share:

1 reacties

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜