MEGA GOEDKOPE ALIEXPRESS TELEFOONHOESJES

Sinds ik een iPhone heb kan ik vele leuker hoesjes kopen en is er ook veel meer keus. Ik heb mijn iPhone nu misschien een paar maanden en ik heb al erg veel hoesjes gekocht en ja, allemaal op Aliexpress. Ze hebben er gewoon zulke leuke mega goedkope hoesjes dat ik ze gewoon niet kan laten liggen. Kijk je mee naar mijn aanwinsten?

 Deze twee hoesjes heb ik bij dezelfde verkoper gekocht. Ik vond het idee gewoon erg leuk dat er mooie kleren achter op je hoesje zouden staan. Ik vond het wel 'stylish'. Deze hoesjes waren maar €0.92 per stuk (Link)

Ik vind het heel mooi als je door het hoesje toch nog de telefoon ziet en ik zag deze met een flesje parfum erop en is moest hem hebben. Ik vind hem zo leuk! Deze was €1.63 (link)

Dit is het hoesje wat ik er nu heel de tijd om heb. Ik heb hem vorige week pas binnen gehad maar ik vind het met de gouden achterkant van mijn telefoon zo mooi. Ik vond het kant idee erg mooi en daarom heb ik hem dus maar gelijk besteld. Ze hebben hem ook in andere kleuren! Deze was €1.30 (link)
Gewoon een simpel siliconen hoesje in een mooie oude roze kleur! Deze was €0.85 (link)

Dit is misschien een klein beetje een miskoop, Ik had verwacht dat het een siliconen case was maar hij is erg hard. Maar ach, hij was maar €0.47 (link)

Dit hoesje vind ik echt heel erg mooi alleen ik ga hem niet vaak om mijn telefoon dragen. hij gaat in ieder geval al er heel moeilijk omheen en moeilijk eraf. Ook is het deel waar de vloeistof in zit een beetje zacht en je kunt hem indrukken en dat vind ik een eng idee. Ik ben veel te bang dat ik hem kapot maak en dat mijn telefoon ook kapot gaat. Deze was €1.51 (link)

Dit hoesje pas zo goed bij mij. Het zijn allemaal verschillende lipsticks en ik ben eigenlijk gewoon verliefd. Deze heb ik er ook al veel omheen gedragen! Deze was maar €1.31 (link)

Gewoon een mooi hoesje met wat blaasbloemen erop, i love it! Hij is maar €0.94 (link)

FRIET, HAMBURGERS, PIZZA! Ik kreeg gewoon honger toen ik dit hoesje zag en daarom vond ik hem zo leuk om deze ook maar aan te schaffen! Hij was maar €0.80 (link)

Ik hou van marble, ik heb het liefste alles marble en daarom kon dit hoesje niet ontbreken in mijn winkelmandje. Gewoon lekker simpel een marmeren hoesje! Niet letterlijk natuurlijk, hij is gewoon siliconen ;)  Hij was maar €0.93 (link)

Nu heb je al deze hoesjes voor allemaal verschillende telefoons en als je op de link drukt kom je en bij dit hoesje maar ook bij hetzelfde hoesje met een ander patroontje. Als je ook een nieuwe hoesje wilt moet je echt eens kijken op Aliexpress. De verzending duurt misschien soms iets langer maar echt niet altijd. Ik heb best wel vaak al iets binnen een week binnen. Aliexpress is gewoon lekker goedkoop en het is nog van goede kwaliteit ook! Ik hou van Aliexpress

Hebben jullie al ooit een telefoon hoesje besteld op Aliexpress?

Share:

5 reacties

 1. Ze zijn allemaal zo leuk! Ik heb nog nooit een hoesje besteld op Aliexpress maar wel via eBay. Daar bestelde ik eentje met donuts :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuke hoesjes allemaal! Die van mij is momenteel onderweg :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. OMG, die zijn allemaal zoo leuk! Ik moet het hoesje hebben met het fastfood erop. Dat beschrijft mij gewoon in 1 hoesje.
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke hoesjes! Ik bestel ze meestal ook op ali! Super cheap en leuk! Binnenkort maar weer eens doen!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜