ESSENCE MY MUSTHAVES PALETTE


Je hebt erg veel verschillende soorten poeders die je kunt kopen voor het palette wat je samen kunt stellen. Ik heb aan jullie het palette met mijn oogschaduws al laten zien en vandaag laat ik het palette zien met de highlighter, bronzer, fixing poeder en blushes erin.

Je hebt als gezichtspoeders eigenlijk 5 verschillende soorten. Je hebt de satin blushes, matte blushes, fixing poeder, highlighter en bronzer. Volgens mij zijn de blushes de enige nu nog die echt verschillende kleuren hebben maar het is denk ik toch wel zo populair dat er snel nieuwe kleuren komen.
 De blushes zijn eigenlijk best wel gelijk van kleur. Het zijn allemaal wat roze / peachy kleuren.  De matte blushes zijn ook echt wel mat en in de satin blushes zit een klein glimmertje. Dit geeft een erg gezonde uitstraling, blush doet dit sowieso altijd wel vind ik.
De fixing poeder is echt wit, Nu had ik eerder gedacht dat hij wat transparanter zou zijn ofzo maar hij laat echt wel een witte waas achter. De highlighter heeft een natuurlijke kleur met een shimmer erin. Al vind ik de shimmer echt voor een highlighter iets te min. Ik had net iets meer verwacht. De bronzer heeft een warme toon. Hij is ook wel erg bruin oranje achter. Nu vind ik dat dit bij mijn huidskleur/haarkleur wel goed staat maar bij hele andere types zal dat verschillen

Dit zijn de matte blushes
- 01 it;s berry time
- 02 cosy rosy

Fixing poeder:
- 01 fix it baby

Highlighter:
- Let it glow
De satin blushes:
- 01 Coral charm
- 02 strawberry smoothie
- 03 rosy glow

Bronzer:
- 01 hello Sunshine

Nu lijkt de bronzer op de bovenstaande foto echt heel oranje maar in het echt is het overduidelijk minder. Ik vind alle kleuren heel erg mooi. Voor de prijs die je ervoor betaald is de kwaliteit toch wel erg goed. Je moet niet te veel product pakken want dan gaat hij klonten ofzo maar als je gewoon met mate werkt is het echt een perfect product. Iets minder vind ik dus de highlighter en de fixingpoeder maar ach, dat kan gebeuren toch!

Het palette is te koop voor €1,99
De pans zijn te koop voor €1.59 per stuk

Hebben jullie al een eigen palette samengesteld?

Share:

2 reacties

  1. Op de swatches verschillen ze toch wel wat van elkaar. Vind het mooie kleuren :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat zijn hele mooie kleuren! Geen van deze heb ik iets dat er op lijkt.. Volgens mij kun je hier hele mooie looks mee maken.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜