NYX SOFT MATTE LP CREAM IBIZA

 Afgelopen maandag was ik samen met mama naar Utrecht geweest om te shoppen. Den Bosch was helemaal in de carnaval stemming en daar hadden we niet zo'n zin in dus we zijn carnaval wezen ontvluchten. Zo hadden ze in Utrecht een Douglas waar ze een NYX standje hadden. Natuurlijk moest ik iets meenemen.


Ik heb gekozen voor een soft matte lipcream in de kleur Ibiza. Eigenlijk wilde ik een nieuwe lip lingerie maar die hadden ze daar niet dus daarom heb ik deze gekocht. Ik heb ook al een andere kleur en die vind ik erg mooi en fijn.  De andere kleur die ik heb is  Cannes, dat is meer een neutrale kleur dus daarom heb ik nu gekozen voor een lekkere wat fellere roze kleur.

 De kleur is een felle roze kleur met een wat rode ondertoon. De lipcream heeft een hele fijne structuur. Hij is heel zacht als je hem op je lippen smeert. Hij is dan nog vloeibaar. Na een tijdje droogt hij op maar niet op een vervelende manier. Als hij opgedroogd is voel je hem eigenlijk niet meer zitten. De applicator zelf is ook wel erg fijn. Hij heeft precies de juiste grote om je lippen mooi in te kleuren

 Hier zien jullie de kleur op mijn lippen. Zoals best veel kleuren is de kleur op de foto minder fel dan in het echt. Ik weet echt niet hoe ik dat moet veranderen. De kleur vind ik heel mooi. Het is echt een hele goede aankoop geweest. Hij blijft ook echt lang zitten. Hij blijft tussen de 5 a 6 uur echt mooi zitten op mijn lippen. Ik ben echt heel blij met deze lipcream en ik kan hem echt aanraden!

Wat vinden jullie van deze lipcream?

Share:

4 reacties

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜