NYC EXPERT LAST MATTE LIP LACQUER IN NOHO MATTE NUDE

 NYC is een merk die best wel vaak acties heeft. De leukste actie vind ik als ze 2 producten voor €6 hebben. Dit geld zelfs voor de 'duurdere' producten. De laatste keer dat het deze actie was heb ik o.a. deze lipcream gekocht en vandaag test ik hem voor jullie!


De naam van de lipcream is Noho matte nude. Nu is hij wel nude maar toch ook wel een beetje oranje bruin achtig. Nu wordt dat misschien ook gezien als nude maar in mijn ogen is het toch net anders.  Het is een matte lipcream. Nu zeggen ze dat het een lip lacquer is maar ik zou het eerder een lipcream noemen.

Hij is vloeibaar als je hem op je lippen doet en langzamerhand wordt hij droger en matter. Hierdoor is de houdbaarheid ook langer. Bij mij blijft hij ongeveer zo'n 4 uur echt mooi zitten. Vooral als ik even hap op een tissue.

De textuur is heel goed te vergelijken met de NYX soft matte lip cream.  Hij is eigenlijk net zo zacht als die van NYX en ook voelt hij net zo comfortabel op de lippen.  

Hier zien jullie hem op mijn lippen. Op de foto zit er nog een hele kleine glans overheen. Dit komt omdat ik hem waarschijnlijk niet lang genoeg heb laten zitten. Het duurt ongeveer 2/3 minuten voor hij echt mat is.  Ik vind de kleur best mooi. Eigenlijk vind ik hem net te oranje maar toch vind ik hem mooi. Hij geeft een frisse look en ik heb het gevoel alsof hij mijn tanden witter laat lijken  ( dit zie je natuurlijk niet op de foto ;)) Ik ben erg tevreden over dit product en als je hem nog ergens kunt vinden zou ik hem echt aanraden!

PLUSPUNT: KOMT HEEL DICHT BIJ DE NYX SOFT MATTE LIPCREAMS, FIJNE TEXTUUR & ERG COMFORTABEL
MINPUNT: 
DUURT EVEN VOOR HIJ IS OPGEDROOGD & VOLGENS MIJ NIET MEER TE KOOP ( Ik kan hem niet vinden op de Kruidvat site)

Wat vinden jullie van deze kleur?

Share:

4 reacties

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜