MISKOOP VAN DE MAAND

 Ik heb weer een lipstick gevonden die zeker een miskoop was. Ik heb hem al een tijdje geleden aangeschaft en heb hem toen een paar keer (binnenshuis) gedragen maar vond hem echt vreselijk en toen ben ik hem eigenlijk een beetje kwijt geraakt. Nu vond ik hem laatst weer en dacht ik, perfecte lipstick voor een miskoop van de maand artikel! Lees je mee?

 De lipstick is van Catrice en komt uit de Kaviar Gauche collectie en is genaamd Fleur Du Soir. Natuurlijk wist ik al toen ik hem kocht hoe donker hij was maar toch had ik niet verwacht dat hij zo donker op mijn lippen zou zijn. Zelf had ik gedacht dat het een beetje Diva van Mac zou zijn. Zo zag de swatch op mijn hand er dan ook uit. Helaas op mijn lippen dus niet.

 Voordat ik heel negatief ga worden moet ik toch wel even mijn complimenten geven voor de verpakking. Wauw wat mooi. Het is een gouden huls met daarin wat sierlijke vormen erin gegraveerd. Echt mooi.
IEKK hij lijkt gewoon echt net zwart. Dit is echt niet de kleur die ik wilde en ik denk ook niet dat er veel mensen zijn die zo'n donkere sombere kleur vrijwillig opdoen. Met Halloween misschien. Nee wat een vreselijke kleur. Ik ben al best bleek en met zo'n donkere kleur op mijn lippen is het nog veel erger. Ook is hij omdat hij zo donker is erg moeilijk aan te brengen. Het aanbrengen van lipstick is sowieso niet mijn beste vak maar met zo'n donkere kleur jeetje. Nee ik ben echt heel ontevreden over deze kleur en ik zou hem ook echt niet aanraden ( gelukkig is hij volgens mij niet meer te koop)


Wat vinden jullie van zo'n donkere kleur?

Share:

3 reacties

  1. Ik draag juist heel regelmatig donkere lippenstift, ik vind hem prachtig ❤

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb echt heel lang gezocht naar een bijna zwarte lipstick. Ik zag ze bij iedereen.. had ik deze maar gevonden toen! Hij is inderdaad erg donker! Wel gaaf voor een bepaalde look, niet voor alledaags nee. Liefs, Josine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik hou juist van donkere kleuren! Maar kan ook heel goed begrijpen als mensen er niet van houden!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜