MISKOOP VAN DE MAAND NUMMER 2


Ik moet zeggen dat ik niet heel vaak een miskoop doe maar deze maand heb ik er helaas al 2 gehad. Vandaag laat ik dan ook mijn tweede aan jullie zien. Het is een lipgloss achtig iets van de nieuwe collectie van Essence. De kleur is absoluut niet lelijk maar de lipgloss zelf... Lees je mee?
Als een lipgloss water kiss heet ga ik er vanuit dat hij zo glossy is dat het lijkt alsof je lippen nat zijn. Niet dat de lipgloss letterlijk het gevoel geeft dat je water op je lippen laat vallen. De lipgloss voelt bij mij dan ook echt alsof hij er ieder moment af kan druppelen. Ook is de houdbaarheid helemaal flut. 1x er langs gaan met wat dan ook en weg is de lipgloss.

 Nu hoor ik jullie al denken. 'Quinty je had hem in de winkel moeten testen voordat je hem kocht'. Ja dat had ik kunnen doen maar bij ons zijn er geen testers dus dan had ik een die nog verkocht moest worden open moeten maken en moeten testen en vervolgens weer open terug zetten. Nee ik heb zo'n hekel daaraan.

De lipgloss zelf vond ik er echt prachtig uitzien. De verpakking dan. Best klein. Doorzichtig dus je kunt de kleur van de lipgloss zien en de rest is rose goud. Erg mooi. De kleur van de lipgloss zelf is trouwens ook echt wel mooi. Als hij een andere structuur had gehad was het echt mooi geweest. Helaas dat hij zo vreselijk vervelend op de lippen zit en ik hem dus nooit ga dragen...
Weer een lekker negatief artikel, ik vind het alleen altijd zo jammer als iets zo tegenvalt. Ik had ook eigenlijk nooit eerder zulke structuur lipglosses gezien of van gehoord. Het voelt echt heel raar. Alsof je het eraf kan likken en dat het er dan ook echt helemaal af is.

Ik zou deze lipgloss absoluut niet aanraden. Sorry Essence, dit valt me van jullie tegen!

Lijkt het jullie wat?

Share:

4 reacties

 1. Lijkt me inderdaad ook geen fijn product. Nu houd ik sowieso niet zo van lipgloss dus zal ik dat niet zo snel kopen, maar een miskoop is altijd jammer! Je verwacht er meer van en als het uiteindelijk tegenvalt dan baal je enorm :|
  (neeuuu heb totaal gééééén ervaring met miskoopjes... kuch..)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt voor je eerlijke review. Ik zou hem dus zeker niet aanschaffen als ik dat zo lees ;) groetjes Linda van Lifestyle Mommy's

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De kleur staat je nochtans prachtig! Ikzelf heb ook eens een soort gloss van Essence geprobeerd en die is me ook niet bevallen. De lipsticks daarentegen vind ik dan wel weer goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat enorm jammer dat ie zo tegenvalt, want ik vind de kleur wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜