MAC MINERALIZE SKINFINISH SOFT & GENTLE

 Eindelijk heb ik de soft & gentle highlighter van MAC. Ik wilde hem echt al een hele lange tijd maar vond hem zo duur. Nu was het van de week korting bij de Douglas op alle MAC producten en toen heb ik gelijk deze highlighter in mijn mandje geklikt! Ik ben HEEEL blij!

 Nu staat er niet echt op dat het een highlighter is maar een Skinfinish maar volgens mij komt dat op het zelfde neer. Ze hebben best wel wat verschillende kleuren maar ik had het meeste gehoord en gezien van soft & gentle dus het was niet zo moeilijk te beslissen.

Het doosje is net als alle MAC doosjes gewoon zwart met witte letters erop. Ik vind dit mooi, het straalt toch uit dat ze net iets duurder zijn dan andere make-up. Wat ik vooral mooi vind aan dit doosje is dat de bovenkant mat is en de onderkant glanzend.
 De highlighter zelf is ook echt mega groot. Ook vind ik het er altijd mooi uitzien als hij 'baked' is. Nu zie je op de bovenstaande foto wel dat hij al een beetje vies is haha. Ik was er al een paar keer met mijn vinger overheen gegaan en ja, dan poedert hij. Dit vind ik niet erg. Misschien als je heel netjes bent dat je dat vervelend vind.

De kleur van de highlighter vind ik heel mooi. Het is een bronzen/gouden highlighter met een prachtige glim/glans erin. Hij is echt heel mooi!!
Ik ben echt heel erg blij met deze highlighter en ik kan hem iedereen aanraden! De glans is echt heel prachtig net als de kleur, ook is de verpakking erg mooi. Als je hem opdoet kun je hem goed blenden op de huid. Bij sommige highlighter's heb je dat hij echt strepen achterlaat. Dat heb je met deze highlighter helemaal niet. Hij is best duur maar hij is het zeker waard!

Normaal is deze highlighter €31,- maar ik heb hem gekocht voor €24.50

Wat is jullie favoriete highlighter?

Share:

6 reacties

 1. Hij is super mooi! Heb hem ook een hele poos gehad maar heb nu toch andere favorieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij blijft mooi deze goude oude! Mijn favoriet is de bobbi brown shimmerbricks.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ook veel verhalen gehoord over deze highlighter! Ik vind hem ook erg mooi, maar toch iets te duur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik baal echt dat ik geen geld had tijdens de actie.. mooie makeupjes heb je gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb me ingehouden bij de uitverkoop vorige week, haha!
  Maar deze wil ik ook nog een keer aanschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. It is notable for its capacity to build an object far more rapidly than different strategies using resins and the power to embed objects inside the prints. The term "3D printing" originally referred to a course of that deposits a binder materials onto a powder bed with inkjet printer heads layer by layer. More lately, the popular vernacular has began using the term to embody higher Double Layer Shower Caps variety|a larger diversity} of additive-manufacturing strategies similar to electron-beam additive manufacturing and selective laser melting. The United States and international technical requirements use the official term additive manufacturing for this broader sense. The 2010s were the first decade in which metallic finish use elements corresponding to engine brackets and enormous nuts could be grown in job production somewhat than obligately being machined from bar inventory or plate. As for the supplies you'll use to print with, most affordable 3D printers use the abovementioned FFF method, in which plastic filament—available in spools—is melted and extruded, then solidifies to kind the item.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜