FAKE VS REAL NYX LIP LINGERIE

Vandaag heb ik weer een fake VS real voor jullie. Vandaag gaat het om producten van NYX. De lip lingerie. Ik heb 2 van de echte lipcreams gekocht en 2 dezelfde kleuren op Aliexpress en vandaag vergelijk ik ze voor jullie. Ik ben benieuwd, jij ook?

Ik vind de lip lingerie lijn heel erg mooi. Het zijn bijna allemaal wat nude en draagbare kleuren. De namen van de lipcreams hebben allemaal iets te maken met lingerie. De kleuren die ik heb zijn bijvoorbeeld zijn Push up en Ruffle trim.

De verpakkingen zijn echt als 2 druppels water. Als je ze naast elkaar legt zie je heel weinig verschil tussen welke echt en welke nep is. Er zitten wat kleine verschillen in de lettertypes en waar de woorden geplaatst zijn. Ook vind ik wel heel grappig is dat op de neppe staat dat het cruelty free is maar op de echt staat het niet. Als ik het opzoek zegt internet ook dat iedereen het wel denkt maar dat het logo er niet op hoort. Slecht hoor Aliexpress ;)     

Laten we beginnen met PUSH UP
Links echt & Rechts nep

Bovenste nep & onderste echt
 Op deze bovenstaande foto zie je wel echt verschil in kleur. De neppe is iets donkerder en er zit een wat roze kleur is. De echte is toch meer echt een nude kleur.

Bovenste nep & Onderste echt
 Op deze foto is de echte toch net iets donkerder, dit is raar want in de verpakking zelf lijkt het juist andersom. Ik vind de kleuren erg op elkaar lijken alleen de structuur is echt verschillend. De neppe heeft echt een liquid lipstick idee. Als je hem op smeert is hij echt vloeibaar en langzamerhand word hij droog. Je voelt hem dan ook echt op de lippen zitten. De echte daarin tegen is echt een lipcream. Heel fijn en zacht en hij brengt erg fijn aan. Ook deze droogt op maar niet op een vervelende manier. De echte is zeker comfortabeler.
De bovenste is de neppe en de onderste is de echte. Nu lijkt toch echt de neppe weer donkerder. Ik kan niet zeggen dat het echt 100% match is maar toch lijken ze een klein beetje op elkaar. Beide zijn het erg mooie kleuren maar ik denk toch dat als ik zou kiezen dat ik zou kiezen voor de echte. Toch omdat de structuur veel comfortabeler zit.

Dan gaan we nu verder met RUFFLE TRIM

Links nep & Rechts echt

Bovenste nep & Onderste echt
 Ook bij deze zie je wel verschil. De neppe ziet er hier ook weer donkerder uit. Ik moet ook wel zeggen dat de neppe ook wel echt nepper voelt als je hem opendraait bijvoorbeeld. De echte gaat gewoon goed open maar de neppe gaat iets stroever en dat hoor je dan ook wel. Kippenvel geluid.
Bovenste nep & Onderste echt
 Hier had ik niet zo heel veel geduld meer. Hebben jullie dat ook wel eens haha. Ze zijn dan ook nog niet helemaal opgedroogd. Nu lijkt de onderste juist weer donkerder. De onderste is dan ook meer bruin en de bovenste heeft iets meer kleur. Ik kan alleen even niet beschrijven wat voor kleur ik er nu precies in zie. Ook bij deze is de echte fijner. De neppe droogt vervelend op en plakt ook.

Hier is de bovenste ook weer de neppe en de onderste is de echte. Nu is de neppe weer donkerder. Toch lijken de kleuren ook weer wel op elkaar. Toch vind ik de echte wel mooier. Die geeft me een net iets zachtere uitstraling ofzo. Ook bij deze zou ik toch echt kiezen voor de echte!

Het is misschien niet helemaal eerlijk naar de bedrijven maar toch vind ik het best leuk dat ze op Aliexpress zulke neppe producten verkopen. Ik vind het leuk om ze te vergelijken en om te kijken of de echte nu echt beter is dan de neppe ( niet denkend aan de vieze ingrediënten van de neppe dan)

Wat vinden jullie van deze kleuren? Vind je ze lijken?

Share:

4 reacties

 1. Leuke vergelijking! Ik bestel ook weleens make up op Aliexpress. Ben vooral fan van de mascara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je ze vergelijkt! Ik zou toch voor de echte gaan, omdat je nooit helemaal zeker weet wat er nou in die neppe varianten zit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze weinig van elkaar verschillen, leuke vergelijking!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om zo te zien! Voor die paar centjes meer en toch het kwaliteitsverschil zou ik gewoon de echte aanschaffen. Je weet maar nooit met die neppe producten.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜