ESSENCE WHATEVER!


Het is weet tijd voor nagellak. Ik keek voor de grap bij mijn concepten van deze blog en daar stonden nog zo'n 10 nagellakjes met al foto's erin.  Ik dacht, lekker makkelijk, en ik had al best wel lang volgens mij niet over een nagellak geschreven. Nu is het al zo'n lekker weer buiten en ik zag deze roze kleur en ik dacht perfect! Lezen jullie mee?

Essence is echt mijn favoriete merk aller tijden. Vooral de nagellakjes zijn echt heel erg mooi, lekker goedkoop en ze hebben veel keuze. Ik heb echt al heeeel veel nagellakjes van essence. Ik mis er echt nog maar een paar.

De nagellakjes van Essence zijn ook echt heel fijn. De kwast is de juiste vorm dat ik eigenlijk alle nagels behalve mijn duim in 1 streek mijn hele nagel heb gelakt.  Ook is het zo lekker blij dat alle potjes ook echt de kleur hebben van de nagellak zelf. Zo heb je een hele regenboog in je kast staan!
De kleur is echt heel erg mooi. Het is een baby roze kleur maar niet zomaar een baby roze kleur er zit een soort metallic shimmertje erin. Zo op het eerste gezicht lijken ze wel roze maar als ik dan mijn nagels in het licht hou en dan ga bewegen zie je een wat blauwe paarse goed erin. Dit vind ik erg gaaf. Dan geeft het toch weer iets speciaals. De nagellak blijft niet super lang zitten maar zeker wel zo'n 2 dagen voordat hij begint af te chippen, maarja Essence heeft zoveel leuke kleurtjes dat je iedere 2 dagen wel een ander kleurtje op wilt doen!

Ik zou deze nagellak zeker aanraden, zoals ik al zei, mooie kleur en lekker goedkoop!

Deze nagellak is te koop bij de Kruidvat voor €1.69

Wat vinden jullie van deze kleur?

Share:

4 reacties

 1. Mooi schattig kleurtje! De lakjes van Essence zijn inderdaad heel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lief kleurtje! Ik was ook altijd dol op de Essence lakjes, maar sinds ik de (vernieuwde) Etos lakjes heb geswatched, zijn die toch echt wel favoriet! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooooh dat shimmertje is heel mooi! Ik wil hem ook!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die shimmer erin maakt het gewoon, wat een mooi kleurtje! Zelf zou ik hem niet zo snel kopen (laatst een beetje teveel nagellak gekocht) maar dat neemt niet weg dat ik hem erg gaaf vind ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜