ESSENCE SHINE SHINE SHINE ONE-WOMAN SHOW


Mooi roze is niet lelijk toch. Ik hou zo van zulke felle kleuren voor op mijn lippen. Ik heb eigenlijk liever mat maar ach,  mijn liefde voor de lipgloss begint met kleine beetjes wat te versterken. Ik moet wel zeggen dat ik het heel moeilijk vind om mooie swatch foto's te maken met een lipgloss op. Het ziet er zo raar uit haha, ik kan bijna geen mooie foto's schieten.

De lipgloss heeft een wet look effect. Wat mij logisch lijkt voor een lipgloss want ja, een glos glanst en dingen die glanzen zien er stel uit als nat. De kleur is echt heel gaaf. Het is echt een knal roze lipgloss en hij is niet net als vele lipglosses erg doorzichtig maar wauw wat heeft deze lipgloss een pigmentatie. Omdat hij glanst is het niet heel goed te zien maar de kleur is zo dekkend. Ik heb eigenlijk nog nooit zulke dekkende lipglosses gehad.

 De lipgloss is erg comfortabel op de lippen. Hij plakt niet echt, natuurlijk voel je dat je lipgloss op je lippen hebt zitten maar het voelt niet dat je bij ieder woord dat je zegt moeite moet doen om je mond te openen. De geur van de lipgloss is ook erg aangenaam. Hij ruikt niet overdreven zoet maar er zit echt een lekkere geur aan. Hij blijft niet heel lang zitten maar dat komt omdat het lipgloss is, je moet hem wel in je tas meenemen en zo 1x in de 2 uur bijwerken

Hier zie je de kleur op mijn lippen. Je ziet echt wel hoe fel de kleur is en daar hou ik van! Ik moet wel zeggen dat als de lipgloss een lipcream was geweest dat ik hem waarschijnlijk vaker zou dragen maar zo'n lipgloss heeft soms ook wel iets. Ik vind het een mooie kleur met een hele goede pigmentatie, het is een fijn product die ik zeker zou aanraden.

Essence shine shine shine one woman show is te koop bij de Kruidvat voor €1.99

Wat vinden jullie van deze lipgloss?

Share:

2 reacties

  1. Wat een mooi kleurtje en een mooie dekking! Ik ga even kijken morgen bij de Kruidvat! XoXo Olivia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi kleurtje! Ik hou alleen echt niet van lipgloss haha

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜