ESSENCE MY MUST HAVES PALETTE EYESHADOWS

 De palette zelf samen stellen is iets nieuws van Essence. Ik vind het echt een heel leuk en goed concept. Je kunt zo zelf de kleuren kiezen die je mooi vind en die samen in 1 palette doen.. Zo heb jij jou perfecte palette! Ook ik heb dit gedaan. Kijk je mee?

 Je hebt verschillende poeders. Je hebt zo oogschaduws, een bronzer, matte en satin blushes, een highlighter, lippoeders en een lip base. Je kunt zo dus meerdere soorten palette's samen stellen. Ik heb me niet echt in kunnen houden en heb dan ook eigenlijk bijna alle poeders die er zijn. behalve van de oogschaduws heb ik ze dacht ik allemaal compleet.  Om het niet een veel te lang, saai artikel te maken deel ik het in categorieën. Zo vandaag dus het oogschaduw palette

 Ik heb 10 verschillende kleuren en volgens mij zijn er 20. Het is wel erg populair dus eigenlijk altijd als je in de winkel komt is het zoeken en snel pakken voordat iemand al de laatste voor je neus wegpakt. Dit is nu nog natuurlijk maar dat neemt over een tijdje wel af denk ik.

 De oogschaduws zijn er in 2 verschillende finishes. Je hebt matte en wat shimmer. Alleen natuurlijk is het wel zo budget dat als je de oogschaduw nog niet hebt aangeraakt dat hij er dan heel glimmerig uit ziet maar als je dan je vinger er een keer overheen haalt, haal je de bovenste laag er vanaf en gaat het meest glimmende ook wel weg. Maar dat maakt mij niet uit. Ik hou toch meer van matte haha.

De kleuren die ik heb zijn  (van bovenste rij naar onderste rij, links naar rechts)
 • 20 black is black
 • 18 black as a berry
 • 07 mauvie-time!
 • 02 all i need
 • 14 purple clouds
 • 17 tiffunny
 • 09 chilli vanilli
 • 11 stay in Coral baby
 • 06 raspberry frosting
 • 12 want a mint
 * 20 black is black    *18 black as a berry    * 07 mauvie-time!      * 02 all i need     *14 purple clouds

*17 tiffunny    * 09 chilli vanilli     *11 stay in Coral baby    *06 raspberry frosting    *12 want a mint

Dit zijn de kleuren die ik heb. Ik vind het hele mooie kleuren die aardig goed gepigmenteerd zijn. Ik heb bij het swatchen een oogschaduw basis gebruikt. De kleur die ik vooral mooi vind is mauvie time. Dat is echt zo'n kleur die je dagelijks zou kunnen dragen. Ook vind ik black as a berry ook mooi alleen iets minder draagbaar.

Voor de prijs die het heeft is het een hele goede aankoop geweest. Je hebt 2 verschillende palette's 1 waar  4 pans in kunnen en 1 waar er 8 in kunnen. Het grote palette kost €1,99 en het kleine €1.59. De losse pans kosten ook €1.59. Dit oogschaduws die ik heb zijn dan in totaal €17.89. Dat is best wel een prijs als je er over na denkt maar het zijn wel echt grote pans. Voor een budget merk dat essence is, is het best prijzig maar ik vind het echt heel erg leuk en ik zou het zeker aanraden!

Hebben jullie al een palette samengesteld?

Share:

1 reacties

 1. Helaas waren er bij mij nog maar weinig kleuren over. Ik ga binnenkort opnieuw een poging wagen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜