ESSENCE MATT MATT MATT VIBRANT SHOCK

 Toen ik hoorde dat essence nieuwe matt matt matt lipsticks zou krijgen wist ik dat ik ze moest kopen. Ik had eerlijk niet gezegd dat het zulke opvallende aparte kleuren zouden zijn maar toch moest ik ze hebben, ik heb ze dan ook alle drie gelijk gekocht en vandaag laat ik ze aan jullie zien!

 De namen van de lipsticks van links naar rechts:
- Rockin' princess
- No to mainstream
- Rave it up!


De verpakkingen zijn eigenlijk net als de andere matt matt matt lipsticks. De huls is in de kleur van de lipstick en hij is mat. Hierdoor kun je goed verschil zien tussen de matte en glimmende lipsticks

 Het zijn hele gave kleuren. Zo is het een donker blauwe, een lichte groene en een donker paars. Ik kan zo eigenlijk al wel zeggen dat ik ze niet vaak in het openbaar zal gaan dragen. Het zijn wel echt mega gave kleuren maar ik weet niet, ik zou me er oncomfortabel bij voelen denk ik. Voor carnaval, Halloween of gewoon een look zijn de lipsticks wel echt te doen!

De finish van de lipsticks is mat. Mijn favoriete finish. Hij is ook wel echt mat, maar  hij smeert toch erg fijn. Hij is best romig. Wat wel is met zulke aparte kleuren is dat je snel buiten de lippen gaat en een lippotloodje in donkerblauw en lichtgroen heb je denk ik niet zo snel.
 Rockin' princess
Ten eerste een donker blauwe kleur. Ondanks dat hij mijn gezicht best wel grauw maakt vind ik het toch wel echt een gave kleur. Misschien had ik beter een zwart shirtje aan kunnen doen want nu met de groene kleur van het shirt en de kleur van mijn haren ben ik wel een en al vloek. Ik zou deze kleur niet heel vaak dragen maar ik vind hem ook niet echt mis staan.

 No to mainstream
Dit vind ik eigenlijk de gaafste kleur van alle drie. Ook maakt hij mijn gezicht er niet beter op maar de kleur zelf is echt zo leuk. Even een compliment voor het pigment van de lipstick trouwens. Wauw. Ook deze zal ik niet snel dragen maar ik vind hem wel mooi!

 Rave it up!
 Dit is de meest draagbare kleur. Het is een donker paarse kleur maar toch wel een gave kleur. De meeste donker paarse kleuren die ik heb smeren eigenlijk niet egaal op de lippen, dan zitten er allemaal donkere en lichte vlekken op mijn lippen. Bij deze is dat echt veel minder. Dit is zelfs een kleur die ik misschien als het straks (over bijna een jaar) weer herfst word echt ga dragen.

Ik vind het echt hele gave kleuren en ik zal ze zeker aanraden als je van zulke kleuren houd. De kleuren zijn apart maar mooi, de finish is erg fijn. Mat maar niet droog en de houdbaarheid is ook goed. Hij blijft zeker wel 3 uurtjes goed zitten. Met zulke aparte kleurtjes zie je het wel sneller als de kleur op bepaalde plekken weg gaat zegmaar.


Wat vinden jullie van deze kleuren?

Share:

7 reacties

 1. Wauw vet, ik vind ze alledrie heel tof eigenlijk. Weet niet of ik er mee over straat zou gaan maar goed... het is zeker gedurfd :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh ik vind die groene ook het gaafste!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben om! Ik ga serieus morgen langs kruidvat om te kijken of ik de groene en blauwe lipstick kan bemachtigen. Thnx voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De kleuren zijn wel mooi maar ik denk niet dat ik het zal dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kleuren, niet iets voor dagelijks gebruik, maar wel gaaf! Rave it up zou ik nog wel aandurven over straat. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow, wat een goede pigmentatie! En toch kan je het allemaal weer hebben hoor. Voor een feestje zijn de bovenste 2 best tof. ( niet voor mij overigens, daar voel ik mij iets te oud voor, haha ).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een gave (en ook wel heftige) kleuren zijn het :)
  Ik zou ze zelf niet zo gauw in het dagelijks leven dragen, maar voor carnaval, feestjes of fantasy evenementen zijn ze wel heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜