ESSENCE CAMOUFLAGE FULL COVERAGE CONCEALER IN IVORY 05


Ik draag iedere dag concealer. Het geeft toch een net wat egalere look en laat je er frisser uitzien. Ook smeer je het maar op een paar plekken en doe je het niet op heel je gezicht net als foundation. Als ik de hele dag foundation op heb dan lijkt het net of ik het kan voelen zitten, met concealer heb ik dat helemaal niet.


Eerst was mijn favoriete concealer die van Catrice. Toen ik zag dat Essence in het nieuwe assortiment ook een nieuwe concealer had zitten heb ik hem meteen gekocht om te testen. Ze hebben 2 verschillende kleuren. Nummer 05 en nummer 10. Ik heb voor nummer 05 gekozen omdat ik toch een lichte huid heb en ik dan eigenlijk altijd wel de lichtste kleur neem die ze hebben.


De verpakking vind ik er leuk uitzien. Vooral met de oranje dop. De verpakking is ook best wel fijn alleen een klein minpuntje is dat als je de applicator eruit haalt dat hij hem er eigenlijk iets te goed afstrijkt. Er blijft erg weinig product op zitten. Maar ja dit los je gewoon op door hem net iets vaker in het flesje te stoppen en hem er weer uit te halen.

Bovenste is zonder concealer & de onderste is met concealer

De kleur is echt perfect voor mijn huid. Ik doe hem voornamelijk onder mijn ogen want als ik in de ochtend wakker word dan heb ik nog wel wat donkere kringen. Door deze concealer word het echt overduidelijk minder. De concealer zelf is ook fijn. Hij blend erg goed in de huid.

Ik ben heel erg tevreden over deze concealer, ik ben zelfs al bezig met mijn 2e. De eerste heb ik gewoon al op gemaakt! Deze concealer heeft mijn favoriet van Catrice van de eerste plaats af gegooid. Het is zeker mijn nieuwe favoriet!

Wat vinden jullie van deze concealer?

Share:

2 reacties

  1. Deze ga concealer ga ik dan ook maar eens proberen!

    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er goed uit! Al moet ik eerlijk zijn dat je er met sproetjes ook prachtig uit ziet :) :) Ik ga deze eens proberen!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜