MAC MOCHA

 Mac is toch echt wel een van mijn favoriete merken geworden als het gaat om lipsticks. Ze hebben zo veel verschillende kleuren maar ook veel kleuren die op elkaar lijken maar dan toch  net dat ene hebben wat ze mooier maakt of juist minder mooi. Ik heb misschien 10 nude achtige lipsticks van Mac die op elkaar lijken maar toch niet. Snappen jullie wat ik bedoel haha?


Ik heb eigenlijk al wel een tijdje geen nieuwe Mac lipstick gekocht. (al meer dan een maand) Deze had ik al liggen maar was ik eigenlijk nog vergeten te reviewen en daarom doe ik dat vandaag voor jullie want ja, zoals de meeste lipsticks van Mac is dit ook weer een beauty!

 De naam van de kleur is Mocha. Nu zou ik bij die naam net een andere kleur hebben bedacht.  Als ik aan Mocha denk, dan denk ik aan een bruine kleur.  Nu vind ik deze lipstick toch meer oranje, roze met een mini bruin toontje erin. Nu moet ik zeggen dat hij dadelijk bij de swatch foto toch meer bruin lijkt dan dat hij in werkelijkheid is.
Hier zie je de kleur op mijn lippen. Deze lipstick heeft een satin finish. Dit betekend at hij semi mat is dus er zit nog een glansje over heen. Ik probeer satin finish lipsticks altijd nog matter te maken.

( tip: dit doe ik doormiddel van op een zakdoekje happen, dan een tissue pakken en dan een laag je van het velletje af trekken. Deze op je lippen leggen en met een kwast met baby poeder erop deppen. Zo maak je eigenlijk alle lipsticks wel mat, de kleur word wel iets minder!)

Ondanks dat hij niet zo bruin is als ik had verwacht vind ik het een hele mooie draagbare kleur. Hij kan ook zeker in ieder jaargetijde omdat hij best wel neutraal is. Ik heb hem al best vaak gedragen sinds ik hem heb gekocht. Hij staat ook zeker wel in mijn top 5 favoriete van mijn mac lipsticks!

Als ik deze lipstick draag als satin lipstick blijft hij zeker wel 4 a 5 uur mooi zitten op mijn lippen. Als ik hem mat maak doormiddel van poeder erop te deppen kan ik daar wel een uur of 2 bijtellen. Dan moet ik natuurlijk niet overdreven veel drinken of vet eten.

Ik ben erg tevreden over deze lipstick!

Wat vinden jullie van de kleur?

Share:

8 reacties

 1. Ik kende deze kleur nog niet! Vind hem wel heel mooi, hij lijkt op Taupe van MAC (die heb ik wel, haha). Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kleurtje en hij lijkt heel erg op Taupe haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een mooie kleur! Die komt op mijn wishlist ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is zo mooi, zoek eigenlijk nog zoiets! Die mascara trouwens die je laatst in een review had van essence hadden ze niet bij de kruidvat bij mij in de buurt :( wie weet komt hij binnenkort wel in de winkel!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜