IK ALS BLOGGER TAG

OOPS Door iets doms van mezelf is dit artikel even weg geweest. Hij was plotseling verwijderd. Nu heb ik hem weer opnieuw getypt maar ik weet niet zeker of het nu echt precies het zelfde is dan dat hij was. Ik vond het in ieder geval een hele leuke tag. Zo leuk dat ik hem dus 2 keer heb ingevuld haha. Kijk je mee?WAAR HAAL JIJ DE MEESTE INSPIRATIE VANDAAN? 
De meeste van mijn artikels zijn product reviews. Dan zie ik gewoon de producten in de winkel en bedenk ik me dan dat ik daar voor jullie een review over ga schrijven. Dat is dus niet echt inspiratie. Soms dan verzin ik wel gewoon andere artikels maar dan haal ik het ook niet echt ergens vandaan, dan bedenk ik het in de bus of in bed ofzo.

WAT EET OF DRINK JIJ ONDER HET BLOGGEN? 
Ligt er een beetje aan wanneer ik het artikel typ. Ik typ meestal rond een uur of half 10 mijn artikels en dan zit ik gezellig met een kopje thee naast mama op de bank. Dan drink ik dus wel   ( groene munt thee van de jumbo, geen reclame gewoon zo YUM)  Soms dan typ ik mijn artikels in bed, dan drink ik er niet bij. Eten doe ik eigenlijk nooit tijdens het bloggen. Ik ben altijd zo druk bezig met typen dat ik daar geen tijd voor heb.

ALS JIJ EEN JAAR OVERZICHT MAAKT OVER JE BLOG, WANNEER BEGIN JE DAAR DAN MEE? 
Ik heb het eigenlijk nog nooit gedaan omdat het me zo veel werk lijkt en best lastig. Ik denk ook niet dat ik het ooit ga doen haha maar als ik het zou doen zou ik beginnen aan het begin denk ik. In ieder geval heb ik veel respect voor de bloggers die dat ieder jaar doen!

WAT IS HET MEEST WAARDEVOLLE DAT JE ALS BLOGGER HEBT GELEERD?
Dat ik me nooit moet schamen voor wat ik typ. Aan het begin schaamde ik me wel voor het bloggen. Ik durfde het nog niet op Facebook te delen omdat ik dan bang was dat ik stomme of negatieve reacties zou krijgen van mijn facebookvrienden. Na een tijdje heb ik mezelf er overheen gezet en ben ik het toch gaan delen. Toen ben ik erachter gekomen dat ik me nergens voor hoefde te schamen, ik kreeg juist positieve reacties van mijn omgeving en de mensen die het minder leuk vonden hebben of ontviend (their loss) of zeggen er gewoon niets over!

WAT IS VOOR JOU HET BESTE MOMENT OM TE BLOGGEN?
In de avond rond een uur of half 10. Dan heb ik gewoon de meeste tijd en dan vind ik het ook het leukste. Dan kan ik gewoon mijn artikel typen terwijl ik tv kijk en na het typen kan ik dan reageren op andere blogs en dan rond 11 uur als ik naar bed wil ben ik zo ongeveer wel klaar. Het liefste zou ik gewoon in de ochtend willen bloggen maarja, ik zit fulltime op school dus om nu niet op te letten in de les om te bloggen vind ik een beetje raar.


WAT ZOU JIJ NOG WILLEN BEREIKEN ALS BLOGGER?
Het lijkt me nog heel leuk om echt door een bedrijf benaderd te worden om producten van hun te mogen reviewen. Dat het echt vanuit het bedrijf zelf komt. Ook lijkt het me heel leuk om herkent te worden. Dit gaat echt waarschijnlijk nooit gebeuren maar toch. A girl can have her dreams!

VOEL JIJ JE VAAK ONZEKER NA HET PUBLICEREN VAN EEN ARTIKEL?
Eerst deed ik dat wel maar nu eigenlijk niet meer. Nu ben ik eigenlijk zo trots op al mijn artikels dat ik gelijk de minuut dat ik hem heb getypt dat ik hem online wil zette zodat jullie hem kunnen lezen

HEB JIJ VEEL CONTACT MET BLOGGENDE COLLEGA'S?
Mijn beste vriendin (Lieke) heeft ook een blog. Samen hebben we ook een blog gehad trouwens. Met haar heb ik dus aardig veel contact. Ook hebben we met een aantal bloggers een groepsapp waar best wel wat in word gepraat. Nu zeg ik er niet zoveel in maar ik vind het toch leuk om al hun verhalen enzo te horen!

WAT VOOR MUZIEK LUISTER JE HET LIEFST ONDER HET BLOGGEN?
Ik luister eigenlijk geen muziek tijdens het bloggen. Tv kijken kan ik wel want dan weet ik niet wat ze gaat zeggen maar als ik mijn muziek aan heb staan dan zing ik het liedje in mijn hoofd op hard op mee en ja dan typ ik alles natuurlijk verkeerd.

OP WELKE DAG ONTSTAAN BIJ JOU DE MEESTE ARTIKELEN?
Zondag, dinsdag en donderdag. Eigenlijk horen ze die dag erna online te komen maar wat ik net al zei ben ik meestal al zou blij met het artikel dat ik hem gelijk online zet!

OP WELK ARTIKEL BEN JIJ HET MEEST TROTS?
Op mijn 75 Facts about me artikel! Ik heb daar zo lang over gedaan dat ik er echt wel trots op ben

WAAROM ZOU IEMAND EEN BLOG MOETEN STARTEN?
Het is gewoon echt heel erg leuk om te doen. Er gaat wel erg veel tijd in zitten maar dat is het allemaal waard. Als je dan een artikel typt waar je erg trots op bent en dan ziet hoe vaak hij gelezen word en hoeveel reacties hij krijgt geeft toch een voldaan gevoel.


WAT WIL JIJ NOG BEREIKEN ALS BLOGGER? 

Share:

3 reacties

  1. Leuk om te lezen! Ik ben zelf ook nog nooit 'herkent' maar ik denk dat als ik jou tegen kom ik je wel aan ga spreken omdat ik je herken :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind deze tag altijd zo leuk om te lezen bij andere bloggers! Je hebt hem leuk ingevuld :)

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜