FAVORIETE SERIES VAN NU


Ik ben een echte serie gek. Als ik een serie heb die mij aanspreekt dan heb ik hem ook binnen een paar dagen/weken uitgekeken. Ieder moment dat ik niets te doen heb pak ik mijn laptop en kijk ik een serie of film. Ik kijk ook eigenlijk wel alle soorten series, maar zoals iedereen heb ik natuurlijk ook mijn favorieten. Ook die heb ik al veel verschillende gehad alleen vandaag vertel ik jullie mijn favoriete series van dit moment.


RIVERDALE
Deze serie is net pas uitgekomen eigenlijk. Er zijn nu 2 afleveringen die ik heb gezien en jeetje wat een gave serie. Ik had ook al de trailer gekeken van de serie maar toen sprak hij me eigenlijk niet zo aan. Toch ben ik er maar aan begonnen en hier heb ik zeker geen spijt van. Hij is echt wel heel leuk. Het is spannend, mysterieus, romantisch en ook wel een beetje grappig.


THE 100
Nog nooit van deze serie gehoord? OMG snel opzoeken. Er zijn al 3 volle seizoenen van deze serie en seizoen 4 is nu net begonnen. Het is zo'n gave serie. Het gaat zegmaar over mensen die in de ruimte leven omdat de aarde niet meer leefbaar was.  Nu hebben ze als test alle kinderen die iets gedaan hebben waardoor ze in de gevangenis kwamen weer terug naar de aarde gestuurd om te kijken of het nu weer leefbaar was. Het klinkt misschien niet leuk en de eerste afleveringen zijn misschien wat raar maar daar moet je echt doorheen want het is echt een hele leuke serie.


LUCIFER
Lucifer Morningstar. Iedereen kent die naam denk ik wel. De naam van de duivel. PAM PAM PAM. Nee ben nu maar niet bang het is absoluut geen enge serie of een triller. Het is juist een hele leuke grappige serie. Het gaat wel over misdaad. Denk maar aan NCIS of CSI. Lucifer is een man die een vrouwelijke detective helpt met bepaalde 'cases'. Nu doet hij helemaal niet geheimzinnig over wie hij nu is maar eigenlijk gelooft niemand hem. Misschien heb ik nu een beetje een vage uitleg gegeven maar hij is echt leuk.  De acteur die lucifer speelt is ook gewoon erg leuk en goed!

ROSWELL
Dit is al een best oude serie. De eerste aflevering is al in 1999 uitgekomen.  Het gaat over een plaatst genaamd Roswell waar in de serie een paar tijd geleden een ruimteschip is neergestort. Dat denken een paar inwoners in ieder geval. Nu is dat dus ook zo en dit word bij sommige bekent. Nu wil ik niet te veel verklappen maar het gaat over aliens, maar wel de leuke soort van aliens die er gewoon als mensen uitzien. Ook is een groot pluspunt dat Max (Jason Behr) zo mega HOT is haha!

Misschien ken je al deze series al en misschien zijn ze allemaal nieuw. Het zijn zeker aanraders. Ze zijn een voor een zo leuk en behalve dan van Riverdale zijn van de andere series al best wel wat seizoenen uit dus dan kun je lekker vooruit!

Wat is jou favoriete serie op dit moment?

XO QUINTYShare:

2 reacties

  1. The 100 is inderdaad ook echt één van mijn favorieten! Zo een leuke serie ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Riverdale hoor ik al meer over, ik denk dat ik hem maar eens ga volgen haha

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜