ESSENCE SHINE SHINE SHINE INDIE ROMANCE

Essence heeft allemaal nieuwe producten! YAAYY. Daar word je toch vrolijk van? Ik wel in ieder geval. Nu zijn nog niet alle producten echt uit bij ons in de winkel maar ze komen er in ieder geval wel. De nieuwe Shine Shine Shine lipglosses zijn wel al verkrijgbaar en ik kan al zeggen dat ik als eigenlijk lipgloss hater ze toch wel erg fijn vind!


De eerste kleur die ik aan jullie ga laten zien is nummer 8 Indie Romance. Ze hebben in totaal 13 kleuren en het gaat echt van transparant tot knal rood. Van de 13 heb ik er al 8 in mijn bezit (don't Judge me)

 De huls vind ik er heel mooi uit zien. Hoe de matt matt matt lipgloss een matte zwarte verpakking hebben, hebben deze shine shine shine liplosses een zilvere glanzende verpakking. Zo zie je  goed het verschil tussen de verpakkingen maar toch lijken ze op elkaar. Naast het mat en glimmende als verschil, lijken ze echt op elkaar.
 De applicator is eigenlijk ook net als de matt matt matt applicator. Gewoon een zacht fijn borsteltje. Hij geeft eigenlijk ook precies de juiste hoeveelheid lipgloss af. Niet dat het zo veel is dat het bij wijze van spreken van je lippen afdruipt hoe dik het is.

Nu is deze kleur niet heel dekkend. Het is best een lichte kleur dus daar ben ik eigenlijk wel blij mee. Zo kan ik heb toch dragen en geeft hij een klein beetje kleur af maar vooral een hele mooie glans. De andere van deze collectie (die ik ook heb) bijvoorbeeld een knal rode kleur, is echt super dekkend. Hier komt natuurlijk ook een artikel over!
Hier zie je de kleur op mijn lippen. De kleur vind ik mooi en hoewel ik dus een hekel heb eigenlijk aan lipgloss vind ik deze toch wel fijn. Hij zit best comfortabel op je lippen en hij plakt niet overdreven. Je kunt gewoon normaal praten zonder dat je moeite hoeft te doen met je lippen van elkaar af te halen. De geur van de lipgloss is ook wel aangenaam. Niet te sterk maar toch als je hem op hebt ruik je een kleine zoete geur. Als je iets ruikt wat je vind stinken kunnen mensen niet zeggen dat het je eigen bovenlip is want die ruikt heerlijk ;)

Ik ben erg tevreden over deze Shine shine shine lipgloss. Lipglosses blijven niet heel lang zitten dus je moet hem wel meenemen om hem ongeveer iedere 2 uur kunt bijwerken maar ach, dit is maar een mini klein minpuntje toch!

De Essence shine shine shine Indie Romance is te koop bij de Kruidvat voor €1.99

Gaan jullie er ook een proberen?

Share:

5 reacties

  1. Hij staat je mooi fris! Ik zat zelf laatst hier nog naar te kijken bij de Kruidvat, maar heb mij ingehouden haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik houd niet zo van glanzende lipproducten, dus ik heb deze laten liggen. Hij staat je goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind hem je wel heel erg mooi staan, maar ik ben zelf niet zo van de lip gloss omdat het zo plakt

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜