ESSENCE LOVE ME LIKE YOU DO

Al mag ik voor mijn opleiding bijna geen nagellak meer dragen, ik geniet nog zeker wel van al mijn mooie kleuren. Dan ook zeker van dit mooie oud roze achtige kleurtje. Kijken jullie mee?


Het is de kleur Love Me Like You Do van Essence. Het is een oud roze kleur. Ik zie er ook zeker wel roze in maar ook wel een beetje bruin. De kleur is uit the Gel polish collectie. Hij heeft dan ook wel echt een hele mooie glans als finish. Hij ziet er zeker uit als een gel lak.

Iets minder is dat hij niet echt de houdbaarheid heeft van een gellak. Hij blijft tussen de 2 en 3 dagen goed zitten bij mij en dan begint hij af te chippen. Dit vind ik voor zo'n mooie budget lak niet zo erg.

Ik vind het echt een hele mooie kleur. Ik kan ook niet zeggen dat ik al veel nagellak kleuren heb gehad die ik niet mooi vind. Misschien een beetje saai om te lezen  maar als je toevallig nog zo'n kleurtje zocht? Ik raad deze echt aan!  Snel naar de Kruidvat dus!

Love Me Like You Do is te koop bij de Kruidvat voor €1.65

XO QUINTY

Share:

4 reacties

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜