BLACKHEADMASKER FLOP


De blackhead maskers zijn best populair op dit moment. Al die filmpjes van hoe ze echt werken op social media. Ik had het al ooit geprobeerd maar dat was al een tijdje geleden. Ik besloot daarom om het opnieuw eens te proberen en daarom bestelde ik een zakje op Aliexpress. Kijken jullie mee?Het masker was per 1 te koop voor echt maar 40 cent. Dit komt dan vanuit China of ergens anders ver weg en dit wordt gratis naar je toe gestuurd. Daar kies ik altijd voor in ieder geval. Op Aliexpress kies ik altijd de dingen zonder verzendkosten.

Het is dus een best kleine verpakking. Ik wilde het masker alleen op mijn probleem zones gebruiken en absoluut niet op mijn hele gezicht. Gekeken naar de hoeveelheid denk ik dat hij toch voor heel je gezicht was bedoeld maar ik ben heel blij dat ik hem alleen op mijn voorhoofd, neus en kin heb gebruikt.


Ik heb het masker aangebracht met een kwast. Omdat het zoveel was heb ik het lekker dik opgesmeerd. Het duurde dan ook wel best lang tot het was opgedroogd. Hij was helemaal volledig opgedroogd in ongeveer 20 minuten. Na die 20 minuten kon ik ook gewoon helemaal niet meer goed lachen, mijn gezicht begon hellemaal te trekken.

Zien jullie de vlekken?
Toen begon de hel. Ik hoorde wel van mensen dat het pijn kon doen maar JEETJE wat deed het pijn zeg. Denk maar aan de pijn van harsen maar dan ongeveer 4x zo erg omdat je het natuurlijk langzaam eraf moet trekken. De tranen kwamen mijn ogen uit toen ik het van mijn voorhoofd afhaalde. Het trok namelijk ook al die kleine donshaartjes mee. Ochje het deed echt pijn. Ik was heel blij toen het eraf was en ik was benieuwd naar het resultaat.

Ik kon er nog wel om lachen!
Nou wat een flop zeg. Nu deed het pijn, heeft het niets weg gehaald en heb ik 3 grote rode ge├»rriteerde vlekken op mijn hoofd. Ook hiervan had ik gehoord dat het zou kunnen maar ja hoor, ik ben weer lekker eigenwijs.  Nu ik dit typ brand mijn hoofd nog steeds. Nee ik zou dit zeker niet aanraden!

Ik kan alleen maar zeggen: Don't try this at home! :)

Hebben jullie al ervaringen met de blackhead maskers?

  


Share:

4 reacties

 1. Wat erg... ik heb gelukkig nooooooit puistjes of mee-eters (god dank) waar ik echt blij mee mag zijn. Ik gebruik dan ook alleen lieve producten voor m'n gezicht. Ik voelde je pijn toen je schreef dat de tranen over je ogen liepen met het eraf halen op je voorhoofd.. arm kind... nooit meer doen dus! Dikke knuffel voor de tranen! XoXo Olivia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aah wat naar dat het dan niet eens heeft geholpen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heb dezelfde mening! Wat een stomme bende. Doet facking pijn, niet normaal gewoon. Daarnaast is het heel rot om te zien dat er bijna niks uit komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ai, ja ik heb hem ook al geprobeerd en (ik was zo slim om 5 pakjes te bestellen) heb gelijk alles maar weg gedaan. Die pijn kan ik niet verdragen :p

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? ­čĺť