NYX LIP LINGERIE IN PUSH UP


Het tweede product wat ik van NYX gekocht heb is een lipstick uit de lip lingerie lijn. Deze lijn sprak mij heel erg aan omdat het allemaal nude/ draagbare kleuren zijn. Ik heb dan ook veel filmpjes gekeken om nu de juiste kleur te kiezen. Na zo'n 20 swatch filmpjes had ik besloten dat ik de kleur push up zou kopen

 Push up is in de lip lingerie een beetje de middelste kleur. Er zijn ook wat hele lichte kleuren maar ook wat donkerdere kleuren. Dit is een hele zachte bruine kleur. Hij doet me denken aan velvet teddy van MAC maar dan in de liquid lipstick vorm.

Altijd als ik ergens liquid lipsticks zie, op instagram of op andere blogs word ik er altijd wel enthousiast van. Het ziet er bij andere mensen altijd heel goed uit en iedereen is er altijd wel blij mee maar om de een of andere reden vallen ze bij mij eigenlijk bijna altijd tegen. Toch wilde ik deze wel proberen omdat het niet echt een typische liquid lipstick is maar iets crèmeiger (oké, dat is geen woord haha maar je weet wat ik bedoel)

Nu is deze helemaal niet tegen gevallen gelukkig. Als je hem op je lippen doet is hij dus erg creamy, naar een paar seconden (ongeveer 30) is hij volledig opgedroogd. Hij voelt gelukkig helemaal niet droog aan, eigenlijk merk ik niet dat er iets op mijn lippen zit. Hij plakt ook niet echt. Als ik echt mijn lippen op elkaar druk dan plakken ze een klein beetje maar met praten helemaal niet

Hier zien jullie de kleur op mijn lippen. Ik vind het een erg mooie kleur en ik ben er erg tevreden over. Wel vind ik het nog moeilijk aanbrengen maar ja, dat leer ik nog wel. Hij blijft ook aardig lang zitten. Zonder dat je eet of drinkt blijft hij zeker wel zo'n 5 a 6 uur zitten. Als je veel (vet) eet dan gaat hij er wel veel sneller vanaf. Ook is het iets minder dat als hij er doormiddel van eten af is gegaan dat je hem eigenlijk helemaal moet afhalen voordat je hem weer opnieuw op kunt doen. Anders krijg je niet zo'n mooi resultaat terug.

Ik kan deze NYX lip lingerie in de kleur push up zeker aanraden!
Ik heb hem gekocht bij de douglas voor €8,35

Wat vinden jullie van de kleur?

LOVE QUINTY

Share:

2 reacties

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜