MISKOOP VAN DE MAAND!


Ik heb nog niet zo vaak een echte miskoop gehad. Oke misschien wel wat miskopen maar niet echt miskopen waarvan ik het wil toegeven. Maar deze is helaas toch echt we een miskoop. Ik vind het echt altijd jammer maar ik kan toch niet zeggen dat ik deze ooit in het openbaar ga dragen!

 Het is een hele lichte baby roze kleur. Nu had ik toen ik hem kocht al wel twijfels of hij mij zou staan. Nu zou je kunnen zeggen, dan had je hem moeten testen maar bij ons liggen bij deze matte lipglosses of de normale lipglosses nooit testers. Ook had ik de rest van de kleuren die ze hebben ook al dus ik dacht, nu wil ik ze ook allemaal! Typisch Quinty
 Hier zie je de kleur op mijn lippen. Ojee, de kleur zelf is zo veel te licht, zelfs voor bij mijn bleke huid. Ik kan me dan ook eigenlijk eerlijk gezegd niet voorstellen dat deze kleur iemand staat.

 Hier nog een close-up foto. Nog een reden waarom het een miskoop is. Omdat hij zo licht is, accentueert hij juist heel erg de velletjes op mijn lippen. Echt slecht!

Ondanks dat de kleur verschrikkelijk is,  vind ik de verpakking toch nog wel heel erg mooi. De rest van de kleuren zijn ook gewoon veel mooier. Over de andere kleuren ben ik wel echt tevreden maar deze kleur, nee echt niet gewoon! Dit is echt een miskoop!

Als je hem nu toch wilt kopen, het is de Essence Matt Matt Matt 01 La Vie Est Belle Lipgloss en is te koop bij de Kruidvat voor €2.39

Wat was jullie miskoop van de maand?

LOVE QUINTY

Share:

7 reacties

 1. Wat jammer dat het een miskoop is! Het is opzich een mooi kleurtje, maar ik begrijp wel dat jij hem niks vind! Zoiets zou ook écht niet bij mij passen. Gelukkig heb je genoeg kleurtjes die jou wel goed bevallen, toch :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh jee, dat ziet er inderdaad niet goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vond deze lijn over het algemeen vreselijk, ik kon écht niet tegen de geur en het gevoel op mijn lippen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat hij zo tegenvalt, vind 'm op je lippen ook veel lichter! En daarnaast ook niet echt enorm matte.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer, maar dit is inderdaad geen topper!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ohneee, jammer van die velletjes. Dit is alles behalve fijn. Vind de kleur wel tof voor in de lente maar het is inderdaad wel een moeilijke kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha bij mij staat ie juist wel goed, zo zie je maar dat het bij iedereen anders is

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜