MIJN 19 MAC LIPSTICKS + SWATCHES

Zoals vele van jullie misschien wel weten ben ik een klein beetje verslaafd aan mac lipsticks. Ik heb er dan ook al 19. Ik heb er al veel apart laten zien maar ik dacht dat het ook eens leuk was om een artikel te maken waarin ik ze allemaal laat zien. Dus twijfel je nog over een kleur. Misschien zit hij er wel tussen! Het zijn erg veel foto's dus bereid je er maar vast op voor. Bij de meeste lipsticks kun je op de naam klikken en zo kom je bij een uitgebreider artikel!

Laten we maar beginnen. Ik ben helemaal gek op matte lipsticks, die heb ik dan ook het meest. Ik heb 3 onderdelen. De satin finish lipsticks, matte finish lipsticks en retro matte finish lipsticks

SATIN FINISH

BRAVE

CAPTIVE

FAUX

MOCHA

REBEL

TWIG

MATTE FINISH
D FOR DANGER

DIVA

FLAMBOYISH

KINDA SEXY

MEHR

PINK PIGEON

PLEASE ME

TAUPE

VELVET TEDDY

WHIRL

RETRO MATTE FINISH


RELENTLESSLY RED


TADAA!

Dit waren al mijn MAC lipsticks tot nu toe. Ik wil best nog wel lipsticks van een andere finish proberen maar ik weet niet welke. Een van jullie nog tips over een mooie finish/ kleur?

Ik hoop dat jullie iets hebben gehad aan al deze lipsticks bij elkaar. Ik heb er namelijk mega droge lippen aan over gehouden haha. Twijfel je nu nog steeds over welke je moet kopen? Dan weet ik het ook niet meer haha. Ik vind eigenlijk bijna alle kleuren wel erg mooi behalve Candy Yum Yum. De kleur is wel mooi maar hij staat me niet haha!

Welke kleur ga jij kopen of wil je kopen?

LOVE QUINTY

Share:

8 reacties

 1. Ik vind vooral Mehr je prachtig staan! Die ontbreekt nog in mijn collectie dus ga ik volgende keer in de MAC store zeker eens swatchen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, 19 MAC lipsticks!! Kinda Sexy vind ik echt een mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mehr en Taupe blijven mijn favorieten haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel veel mooie kleuren! Please me en Mehr heb ik ook, Mehr is favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw ik houd van dit soort artikelen!! Haha wat moet het veel werk geweest zijn om al deze foto's te maken, maar: niet voor niks! Wat een onwijs mooie kleuren heb je <3
  Liefs, Florentine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oooooh, zo jaloers! Ze staan je allemaal ook zo mooi! Zelf heb ik nog een hele donkere kleur in de collectie: Instagator. Ook een aanrader! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk zo'n overzicht! Ik heb 5 dezelfde in mijn stash!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜