MAKE-UP REVOLUTION ADVENTSKALENDER 2016 DAG 8

 8 december alweer. Dat betekend vakje nummer 8. We gaan trouwen tot nummer 25 door. 1e kerstdag komt dus het laatste artikel van deze reeks online. Ik ben benieuwd wat er nog meer in mijn kalender gaat zitten!

 Vandaag zat in mijn kalender de Amazing Sheer lipgloss. O nee lipgloss. Mijn eerste gedacht was, als het maar niet van die plekzooi is. Nou ik zal alvast vertellen dat hij mij positief verrast heeft. Hij is juist helemaal niet plakkerig. Natuurlijk voel je echt wel verschil tussen dit en echt lipsticks maar je lippen blijven niet aan elkaar vast plakken En Ik irriteer me er in ieder geval niet aan.
 Hij heeft een wat roze kleur. Omdat het een lipgloss is valt de kleur niet echt op. Eigenlijk zie ik alleen maar glans. Op mijn lippen dan, hierboven op mijn hand zie je wel de roze kleur.

Hij brengt erg fijn aan, dat komt door de gladde plastic applicatior. Hij glijd echt over je lippen heen. Hij is dus niet plakkerig en hij voelt wel erg fijn. Ik heb heel erg last van droge lippen maar hierdoor voelen ze juist helemaal niet droog, PLUSPUNT!

Hier zien jullie de lipgloss op mijn lippen. Ik moet zeggen Dat ik de glans steeds meer ga waarderen. Ik was echt Eigenlijk alleen van de matte lipsticks maar ik vind glanzend toch steeds leuker worden. Mat zal altijd mijn favoriet blijven maar nu ik glanzend ook wel mooi vind heb ik weet nieuwe lipsticks waar ik naar kan gaan kijken haha

Ik ben erg tevreden over deze lipgloss en kan hem zeker aanraden. Hij blijft niet heel lang zitten maar meenemen kan altijd.

Matte lipsticks of lipgloss?

LOVE QUINTY

Share:

2 reacties

  1. Ik ben zelf heel erg van matte lipsticks, maar een gloss kan ik soms ook wel waarderen. :) De adventskalender lijkt me heel leuk om te hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi subtiel kleurtje, staat je goed! Zelf ben ik meer van de (matte) lipsticks. xx

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜