MAKE-UP REVOLUTION ADVENTSKALENDER 2016 DAG 7

Vandaag is het alweer 7 december. Dat betekend dus dat ik het 7e vakje van mijn adventskalender open mag maken. In dit vakje dat deze baked blush. Ik kan niet zeggen dat het precies is wat ik van een blush verwacht maar toch vind ik hem wel mooi!

Het is een bruin/goud kleurige blush. Zelf als ik aan blush denk, denk ik aan roze achtige kleuren. Bruin vind ik meer een bronzer kleur. Dat was in ieder wat ik dacht voor ik hem ging testen.
Nu zien jullie de baked blush op de bovenstaande foto op de swatch op mijn hand. Glans, het is gewoon echt bijna pure glans met een kleine goude ondertoon. Meer een highlighter dus maar absoluut geen blush.  Ik denk ook eerlijk gezegd niet dat dit iemand mooi zou staan , als blush dan. Als highlighter is hij perfect

Als blush ben ik niet tevreden over dit product maar als highlighter zeker wel. Hij heeft de perfecte glans met glitter combinatie. Ik zal hem dan ook gaan dragen als highlighter en niet als blush!

Zouden jullie dit dragen als blush?

LOVE QUINTY

Share:

2 reacties

  1. Als blush, nee, als highlighter zeker! Mooie glans!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik gebruik soms zelf een highlighter als oogschaduw. Lipstick als blush.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜