MAKE-UP REVOLUTION ADVENTSKALENDER 2016 DAG 6

Vandaag heb ik vakje 6 open mogen maken. In dit vakje dat weer een erg leuke mini brush. Kijk je mee?


Net als over de andere kwast weet ik niet zo goed wat in nu precies over deze kwast moet vertellen. Ik zal beginnen met dat het een poeder / blush kwast is. Hij heeft een wat ronde kop met heel veel lekkere zachte haartjes. De haartjes zitten ook heel goed stevig vast. Niets zo vervelend dat een haaruitvallende make-up borstel, dat kriebelt altijd zo
Een mooie rosè gouden met roze mini make-up borstel. Wat wil je nog meer. Ik vind het een fijne kwast. Ik gebruik hem voor het blenden van mijn 'shape'. Daar werkt hij echt goed voor! Ik ben erg tevreden over deze brush.

Wat vinden jullie van rosé gouden dingen?

LOVE QUINTY

Share:

0 reacties

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜