MAKE-UP REVOLUTION ADVENTSKALENDER 2016 DAG 5


Vandaag is het 5 december. Dit betekend niet alleen dat Sinterklaas waarschijnlijk langs komt vandaag maar ook dat ik vakje 5 open mag maken van mijn Make-up Revolution Adventskalender! Vandaag een knal roze lipstick. Mooi roze is niet lelijk, Toch?


Net als de andere lipstick uit de adventskalender is de huls dezelfde kleur als de lipstick zelf. Daar kan ik echt van genieten, vooral omdat er waarschijnlijk nog meer lipsticks in zitten als ik kijk naar de vorm van het vakje van deze lipstick. Dan heb ik dadelijk waarschijnlijk een paar lekker kleurrijke lipsticks. Daar word ik echt blij van!
De lipstick heeft een erg mooie knallende roze kleur. Hij doet me echt heel erg denken aan Candy Yum Yum van MAC, alleen dan met een wat andere finish. Hij is iets glanzender, ik vind het wel iets hebben. De kleur is erg goed gepigmenteerd. Hierboven op de foto had ik een keer over mijn hand 'gestreken' met de lipstick en dat was het resultaat. Echt een lekkere felle kleur.

Hier zien jullie de kleur op mijn lippen. Ik vind het een heel erg mooie kleur. Ik hou echt van zulk soort felle kleuren, het zijn erg blije kleuren en daar word ik zelf ook erg blij van. Ik merk echt dat een kleur van de lipstick die ik op doe mijn humeur kan beïnvloeden. Ik kan deze kleur zeker aanraden, ik vind hem echt prachtig.


Wat vinden jullie van de kleur?

LOVE QUINTY

Share:

0 reacties

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? ­čĺť