MAKE-UP REVOLUTION ADVENTSKALENDER 2016 DAG 4


4 december, dit betekend dat ik vakje 4 heb mogen open maken vandaag. In vakje 4 zat deze strobe balm. Dit is een highlighter in crème vorm. Ik hou zelf meer van de poeder highlighter maar eigenlijk heb ik zoiets nog nooit echt geprobeerd. Vandaag zal ik het dus voor jullie testen.


Hij is wat wit gelig,  Er zitten gouden glitters in. Dit vind ik erg mooi, Hij heeft een wat warme gloed en dit staat bij mijn huid het mooiste. Koele kleuren staan mij niet echt.

Hij is erg romig. Eigenlijk net als het product wat ik gister heb getest heeft hij een hele fijne structuur. Hij smeert heel goed uit en je kunt hem goed uitblenden. Er blijft dus niet een hele streep op de plaatsen die je wilt highlighten staan.

Hier zie je de highlighter op mijn jukbeen. Ik zie hem wel zitten en hoop dat jullie hem ook zien. Je ziet een subtiele glans met wat glittertjes erin. Ik vind hem echt heel mooi.

Ik kan zeker een strobe balm aanraden maar toch vind ik de poedervorm van de highlighter fijner

Wat vinden jullie hiervan?

LOVE QUINTY

Share:

4 reacties

 1. Ik moest even goed kijken maar ik zie hem inderdaad zitten. Subtiel maar toch mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk dingetje! Komt altijd wel van pas!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Altijd lastig om een highlight goed op het gezicht te krijgen. Wel heel erg mooi en een leuk cadeautje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij past ook goed bij je huid! Leuke kalender tot nu toe :D

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜