MAKE-UP REVOLUTION ADVENTSKALENDER 2016 DAG 3

Vandaag is het 3 december, dit betekend dat ik vandaag vakje nummer 3 heb mogen open maken. Toen ik hem open maakte dacht ik eigenlijk dat het iets anders was maar het is dus een anti shine balm. Wat het precies was wist ik niet maar ik vind het heel leuk om nieuwe dingen te proberen. Kijk je mee?


Nu kan ik op internet de anti shine balm niet echt vinden. Wel kan ik de prime en anti shine balm vinden van het zelfde merk, nu denk ik dus dat dat wel hetzelfde is. Wat we allemaal misschien al wel konden bedenken als we de naam lezen, is dat het je huid minder laat glanzen.

Het is de bedoeling dat je voor je make-up op smeert op je huid smeert. Als je hierna dan je concealer of foundation erover doet blijft het de hele dag mat, je huid hoort niet meer te gaan glanzen.
De balm heeft een hele stevige structuur, hij is best dik. Als je er met je vinger overheen gaat heb je snel genoeg op je vinger voor een deel van je gezicht. De balm plakt niet, dit is natuurlijk een groot pluspunt. Hij is juist erg zacht.

Nu moet ik wel zeggen dat ik hem getest heb en zelf wel verschil merk, niet heel veel maar de glans is toch iets minder. Ik heb hier geen foto van gemaakt, wel geprobeerd maar de camera maakte het onmogelijk. Het lukte me echt niet. Jullie moeten me dus op mijn woord geloven.

Ik vind het een fijn product en zou het wel aanraden, ik weet niet of deze te koop is maar een soortgelijk product kun je denk ik wel vinden!

Morgen komt vakje nummer 4, blijven jullie het volgen! :)

LOVE QUINTY

Share:

2 reacties

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜