MAKE-UP REVOLUTION ADVENTSKALENDER 2016 DAG 2

Vandaag is het 2 december dus dat betekend dat ik het 2e vakje mocht openen. Nu word dit niet zo'n heel interessant artikel want ja, een make-up borstel vind ik heel moeilijk om te reviewen maar ik kan natuurlijk wel aan jullie laten zien hoe mooi hij is!


In het vakje 2 zit een mini foundation brush. Nu draag ik geen foundation maar hij is zo mini dat je hem gewoon makkelijk voor concealer kunt gebruiken. Het is een hele mooie brush met rosé gouden details. Ik hou van rosé goud!Nu weet ik dus niet wat ik nog meer kan vertellen. De borstel zier er in ieder geval erg fijn uit, hij is lekker zacht maar toch stevig en de haartjes zitten goed vast. Wat ik vooral leuk vind is dat het zo'n mooie brush is!

Morgen maak ik vakje 3 open en die komt uiteraard ook op de blog. Blijf me volgen als je benieuwd bent wat er allemaal in de adventskalender van make-up revolution zit.

De adventskalender van make-up revolution is bij meerder winkels te koop voor €39.95

Hebben jullie een adventskalender aangeschaft?

LOVE QUINTY

Share:

1 reacties

  1. Revolution lijkt me zo'n fancy merk! Heb onlangs er ook wat van besteld! :) De producten in je adventskalender zijn in ieder geval heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜