MAKE-UP REVOLUTION ADVENTSKALENDER 2016 DAG 1


Ten eerste wil ik mijn excuses aanbieden voor mijn bloggedrag. Ik heb nu al een tijdje niets meer gepost. Dit komt echt niet omdat ik geen inspiratie heb ofzo ik zat (zit) gewoon in een klein dipje en daardoor heb ik echt nergens zin in. Nu ga ik dus wel proberen om iedere dag vanaf vandaag tot aan kerst een artikel te posten. Ik heb namelijk de adventskalender van make-up Revolution gekocht en het leek me leuk om iedere dag het product wat er die dag in zit te reviewen!
Ik moet zeggen dat ik al een beetje heb vals gespeeld want een aantal vakjes heb ik al open gemaakt, als ik het namelijk echt op de dag zelf pas doe kan ik hem niet goed reviewen voor ik hem dan op mijn blog zet. Vandaag dus hokje nummer 1. Gelijk iets leuks, een lipstick!

Hij is dus van het merk make-up Revolution. Het is best een budget merk alleen vind ik soms de producten nog net te duur om budget te zijn. Toch vind ik het wel een mooi merk.

De lipstick zit in een bruin/roze/oranje huls. De huls is eigenlijk dezelfde kleur als de lipstick zelf, dit vind ik altijd erg leuk. Zo heb je toch een wat kleurrijkere stash. De kleur van de lipstick is dan ook een beetje bruin/roze achtig. Oranje kan ik er niet echt in terug vinden. Het is in ieder geval een mooie nude kleur. Perfect voor ieder seizoen.

Hierboven zien jullie de swatch op mijn hand, hij doet me een beetje denken aan kinda sexy van mac. Zoals jullie allemaal wel weten is mat mijn favoriete lipstick finish, nou heeft deze geen matte finish maar meer een satin finish denk ik. Hij is erg romig en brengt heel fijn aan, er blijft ook een klein glansje overheen. Ik vind dit helemaal niet vervelend en ondanks dat hij niet mat is blijft hij toch zeker een uur of 4 op zijn plek zitten.

Hier zien jullie de kleur op mijn lippen. Dit is echt zo'n typisch 'my lips but better' kleurtje. Ik hou daar echt wel van.  Nu had ik wel een iets bruinere kleur verwacht als ik hem in de huls zat maar hij zit toch echt wel meer tegen het roze aan. Dit maakt mij helemaal niet uit want ik hou wel van roze!

Ik weet niet zeker hoe duur deze lipstick is en of je hem ├╝berhaupt wel los kunt kopen maar de adventskalender heb ik gekocht voor €39.95 bij Beauty 88

Hebben jullie ook een adventskalender aangeschaft dit jaar?

LOVE QUINTY

Share:

3 reacties

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? ­čĺť