MAC FAUX

Oké, mijn idee van iedere dag een artikel online te zetten over mijn adventskalender is mislukt.. Echt mijn oprechte excuses daarvoor. Ik heb echt gewoon zo weinig tijd. Om het een beetje goed te maken heb ik vandaag weer een artikel van een van de mooiste en populairste MAC lipsticks die ik ken. De kleur FAUX. Kijken jullie mee?


De huls van de lipstick is zoals alle mac lipsticks in een zwarte kogel achtige vorm. In de zwarte kleur zie je wel een beetje iets van een glitter zitten. Erg chic. Hij zit in een doosje met dezelfde stijl. Op het doosje staan de standaard dingen en de naam van de kleur en welke finish hij heeft. Mac Faux heeft een satin finish
Mac Faux is een erg neutrale kleur. Het is echt wel een my lips but better kleur. Het is een bruin achtige kleur met een roze ondertoon. Ook omdat hij een satin finish heeft, heeft hij nog een kleine glans op de lippen. Dit ziet er erg natuurlijk uit.

Hier zie je de kleur. Door de satin finish smeert hij echt heel fijn en is hij comfortabel op de lippen. Hij is erg romig. Hij blijft zeker zo'n 4 uur zitten.  Dat is natuurlijk ideaal. Het mag dan ook wel voor de prijs van de Mac lipsticks.
Hier zien jullie de kleur op mijn lippen. Ik vind het een erg mooie draagbare kleur. Zo'n kleur kun je zeker dagelijks dragen. Dit doe ik dan ook erg vaak! Deze kleur pak ik er de laatste tijd heel erg vaak bij.

Deze lipstick is te koop bij de bijenkorf, Douglas en de MAC winkel voor €19,50

Wat vinden jullie van deze kleur?

LOVE Quinty

Share:

2 reacties

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜