DAG 9 MAKE-UP REVOLUTION ADVENTSKALENDER 2016

 Het is tijd om vakje 9 open te maken. Het is namelijk 9 december vandaag. Nog 2 weken dan dan is het al bijna kerst. Jeetje wat gaat het snel allemaal. Veel te snel maar mijn mening. Maarja niets aan te doen haha. Kijken jullie mee naar deze lipstick?

 Ik was eigenlijk een beetje verrast toen ik het vakje open maakte. Hij lijkt namelijk heel erg op de eerste lipstick die ik uit de adventskalender gehaald had. Ik dacht echt eersta dat ze een foutje hadden gemaakt. Toen ik ze naast elkaar swatchte zag ik wel verschil maar toch niet heel veel. Die andere was meer roze en deze is echt nude.
 Even tussendoor, ik kreeg na mijn vorig artikel een top van een meisje die ik ken op instagram. De vertelde mij dat ik het dopje eraf kom halen en dat daar nog een klein lipstick/glosje in. Kei leuk haha!
 Het is een echt nude kleur. Hij is best wel licht en heeft een licht bruine ondertoon. Ik kon eigenlijk voor ik hem opdeed al voorspellen dat dit niet een kleur voor mij zou zijn.
Hierboven zie je de swatch op mijn hand. Ik vind het wel een mooie kleur maar ik weet gewoon ( zoals je hieronder kunt zien)  dat de kleur mij niet gaat staan. Ik kan me ook even niet bedenken wie deze kleur wel zou staan. Misschien iemand met een nog lichtere huid dan mij of juist veel donkerder. Ik heb geen idee
Hier zien jullie de kleur op mijn lippen. Overduidelijk veel te licht. Ondanks dat is het wel een erg fijne lipstick. Hij heeft een matte tot satin finish en hij is heel romig. Hij brengt heel erg fijn aan. Ik kan jullie niet vertellen hoelang hij blijft zitten want ik heb hem na het swatchen gelijk af gedaan omdat ik schrok van mijn eigen spiegelbeeld haha. Excuses daarvoor.

Wat vinden jullie van zulke lichte kleuren?

Trouwens. Ik wil even mijn excuses aanbieden voor de kwaliteit van de foto's. Ik heb het de laatste tijd zo druk met stage en school dat ik eigenlijk geen tijd heb in mooie foto's te maken. Ik ga weg in het donker en als ik thuis kon is het ook al aan het schemeren. Over een paar weken is de eerste stage periode afgelopen en ga ik weer volledig naar school. Dan gaan er weer normale foto's komen. Ook in de kerstvakantie ga ik zo veel mogelijk foto's proberen te maken. Sorry dus voor de foto's. Ik hoop dat jullie je er niet al te veel aan irriteren!

LOVE QUINTY

Share:

1 reacties

  1. Ik vind dit persoonlijk niet zo'n heel mooi kleurtje. Toen ik de foto's zag dacht ik eerst dat het een concealer was hihi

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜