DAG 10 MAKE-UP REVOLUTION ADVENTSKALENDER 2016

Nu hebben we al wat dingen in deze adventskalender gehad die naarmijn mening voor iets anders bedoelt waren. Een blush die eigenlijk een highlighter is, een lipstick die met concealer is en nu weer een oogschaduw. Ik zou dit weer niet als oogschaduw gebruiken. Benieuwd als wat wel? Lees maar verder


 Nu dacht ik toen ik hem open maakte dat het een erg licht bruine oogschaduw was die als basis kleur gebruikt kon worden. Alleen toen ik het swatchte bedacht ik me wel iets anders.
 Het is zo'n lichte glanzende kleur dat ik hem eerder als highlighter ga gebruiken. Voor onder mijn wenkbrauw ofzo. Ik had gehoopt dat het een matte oogschaduw zou zijn maar helaas. Maarja highlighter heb je nooit te veel toch?
 Hier zie je de swatch. Zo als je ziet heeft het heull veel glans. Als highlighter echt heel mooi denk ik. Als oogschaduw ga ik hem niet dragen!

Ondanks dat Ik het niet ga gebruiken waarvoor het bedoelt is vind ik hem wel erg mooi en ga ik hem zeker gebruiken als highlighter!

Zouden jullie dit gebruiken als oogschaduw?

LOVE QUINTY

Share:

2 reacties

  1. Oh hij ziet er zeker wel mooi uit! Ook mooi als oogschaduw inderdaad!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi ik heb je net ontdekt wat een leuke blog heb je Ik vind deze kleur heel mooi hoor ik zal hem voor beide gebruiken 😉😉

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜