BLOGGERS SECRET SANTA

Vandaag weer een super leuke samenwerking met een aantal bloggers. Deze keer hebben we een Secret Santa georganiseerd. Iedereen kreeg een blogger aangewezen waarvoor jij cadeautjes moest kopen. De cadeaus mocht je zelf kiezen met uitzondering van 1, er moest een Yankee Candle wax tart inzitten! Hoe leuk is dat. Lees je mee?

We moesten dus allemaal cadeautjes kopen voor onze secret santa en dan kreeg jij weer van iemand anders cadeautjes. We moesten natuurlijk wel geheim houden wie we hadden want ja, anders was het geen secret santa meer. Dit is heel goed gelukt volgens mij. Toen mijn envelop op de mat viel wist ik ook helemaal niet wie mij had. Natuurlijk zat er wel een kaart in de envelop waarop stond wie mij had.  Het was Claudia van Beautytag. Hoe leuk is dat! Ik vond het echt wel leuk dat zij mij had. Ze heeft dan ook wel hele leuke cadeautjes voor mij gekocht.


Hoe super leuk zijn de cadeaus die ik heb gehad. De wax tart die ik heb gehad ruikt echt hemels. YUM, een echt lekkere geur. Voor de rest zijn het eigenlijk producten van merken die ik niet ken. Dit vind ik heel leuk, dan kan ik toch weer kennismaken met nieuwe producten. Ik ga ook alles zeker reviewen voor de blog, jullie gaan het allemaal langs zien komen. Hoe leuk is het tasje met de spiegel. Ook heel handig. Ik ben echt heel blij met de spulletjes die ik gekregen heb! Dankjewel lieve Claudia :D

Dan heb ik natuurlijk ook nog iemand blij gemaakt met wat cadeaus. Ik kreeg een mailtje dat ik als Secret Santa Astrid van Ikhouvanbeauty had. Ik vond het heel erg leuk! Ik heb dan ook echt mijn best gedaan op het kopen van de cadeautjes, ik vond het ook erg leuk om cadeautjes te kopen. Ik vind het eigenlijk altijd wel heel leuk om cadeaus voor andere te kopen! Daar word ik altijd heel blij van. Ben je nu benieuwd wat ik gekocht heb voor Astrid. Kijk dan snel op haar blog. Daar staat of komt een artikel online met de cadeaus!

Ik vond het heel leuk en ik hoop dat we dit volgend jaar weer gaan doen!

FIJNE FEESTDAGEN ALLEMAAL!

LIEFS QUINTY

Share:

5 reacties

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜